ONZICHTBARE HUWELIJKSFOTOGRAAF SUPERMAN EN PAPA VAN 2

Hello ik ben David, fulltime papa van 2, 20 jaar gelukkig getrouwd, professioneel huwelijksfotograaf /videograaf en fervent mountainbiker.
Thuis ben ik superman en als fotograaf ben ik onzichtbaar, je mag dus gerust zeggen dat ik een beroepsfotograaf met superkrachten ben en dit is mijn verhaal ….


 

 • Huwelijksfotografie Antwerpen
 • spontane huwelijksfotograaf
 • leuke trouwfoto's
 • Huwelijksfotograaf humor
 • Trouw fotograaf David Torres
 • Moderne Trouwfotograaf
 • Huwelijksfotograaf spontaan
 • Moderne trouwfotograaf
 • Originele huwelijksreportages
 • bruidsfotograaf nederland
 • huwelijksfotograaf antwerpen

DIT IS ONS TEAM
Deze mensen staan voor U klaar!


Daan
SALES

GRUMPY
Daan is wat de serieuzere van onze bende, hij is dan ook de "BIGG BOSS".
Hij ziet er misschien wat streng uit met z'n brilleke, maar heeft in't echt maar een klein peperkoeken hartje. Hij is dan wel onze baas, maar wij noemen hem "Grumpy"

 

Danny
IT

HANNIBAL SMIDT
Onze Danny bestaat alleen maar uit 1tjes & nullen, "Bits & Bites" zoals ze dat in de volksmond zouden zeggen. Hij is onze IT specialist terzake en een krak in het oplossen van alle computerproblemen. Hij is d'n "Hannibal Smidt" van ons A-TEAM!

David
MARKETING

LEONARDO
David is onze creatieve duizendpoot en de bedenker van Artbreak Productions. Hij is sinds dag 1 de rots in de branding voor al onze artistieke uitdagingen. We noemen hem wel eens onze "Leonardo Davinci"

 

Davy
MULTIMEDIA

GOEROE DAVE
Niemand weet eigenlijk wie d'n Davy is. 't Is nogal ne stille en zit altijd achter zijne computer.Maar 1 ding is zeker als het op social media aankomt is onze Davy n'n echte GOEROE , hij ziet er zelfs zo'n beetje uit! In ieder geval als ge iets van ons op't internet ziet dan moogde zeker zijn dat onze Davy het daar heeft gezet!

Daniel
AUDIO VISUEEL

THE HITMAN
D'n Daniel, is zowat de zotste van d'n hoop, hij is onze "JOKER". Als er gelachen wordt mag je er zeker van zijn dat hij er voor iets tussen zit. Hij heeft een vizier als oog en als je voor z'n lens komt ontsnap je niet meer! Hij schiet op alles wat beweegt en heeft een "license to shoot". Hij is de "HITMAN" van onze familie, maar schiet alleen met digitale Mega Pixels!

Dave
AFTER SALES

MISTER ESPRESSO
D'n Dave houdt geen 2 minuten zijn mond dicht, hij zit dan ook in d'n after sales.  Hij is de George Clooney van onze crew, en charmeert zowaar iedereen die hij aan de telefoon krijgt. Koffie zetten kan hij niet, maar we noemen hem wel "Mister Espresso".

BIOGRAFIE
Als jonste van 4 ben ik opgegroeid in Mortsel, een klein dorpje aan de rand van Antwerpen, waar ik opgevoed ben door mijn moeder Phil Mertens, welke in die tijd hoofdconservator v/h museum van Schone Kunsten te Brussel was. Naast een prachtige vrouw & hartverwarmende moeder was zij tevens een gepassioneerd schrijfster, voorvechtser van de Moderne Kunst en lichtbaken voor jonge kunstenaars en opkomend talent. Ons huis was dan ook altijd gevuld met kunstenaars, pijprokende schrijfsters en eigenwijze dichters. Mijn artistieke drang tot creëren bevindt zich daar in ons ouderlijk huis, tussen visionairs en ideologen.

OPLEIDING
In 1982 ben ik dan “Beeldende Kunsten” gaan volgen in het Pius X Instituut te Antwerpen, waar ik naast schilder en tekentechnieken, drama & toneel ook als optievak fotografie & film volgde. De passie voor de fotografie en de filmkunst heb ik daar gevonden.

In 1988 ben ik mijn ruimtelijk inzicht verder gaan ontwikkelen op de Academie “Henry van de Velde Instituut” te Antwerpen, waar ik de opleiding van Interieur architecteur ben gaan volgen. In 1992 ben ik dan Cum Laude afgestudeerd als interieurarchitect. Na een kort militair intermezzo en enkele jobs bij architecten, ontwerpbureaus en standenbouwfirma’s ben ik uiteindelijk als sales & marketing manager terecht gekomen in de multimedia firma AIM Productions te Kontich.
Het is bij AIM Productions dat ik mijn laatste multimedia skills als webdesigner, grafisch ontwerper & sales & marketing manager, heb kunnen ontdekken. Danzij de zaakvoerder van AIM en ondertussen zeer goede vriend Stefan Calle, heb ik in april 2006 dan eindelijk Artbreak Productions opgericht. Eerst in bijberoep & ondertussen als fulltime zelfstandige.

ARTBREAK PRODUCTIONS I David Torres
Artbreak Productions (ondertussen gewoon onder mijn eigen naam – David Torres gekomen), is een bescheiden productiehuisje waarbinnen ik mijn creativiteit als fotograaf & kunstenaar de vrije loop laat, gebruikmakend van alle artistieke skills en multimedia-technieken die ik doorheen de jaren heen heb mogen verzamelen.

Ik beschouw mezelf graag als een creatieve duizendpoot de “Visual artist”, met het ruimtelijk inzicht v/e interieurontwerper, de kunstzinnige kijk v/e fotograaf, het eigenwijze v/d kunstenaar, het gecalculeerde v/d webdesigner en het gevoel voor verhoudingen v/d grafisch ontwerper.
O, en heb ik al gezegd dat er ook gewoon een hoekje af is!

HOME
PORTFOLIO
FILMS
FOTOBOEK
BIOGRAFIE
FLES WIJN
JAAROVERZICHT
BRUID GEZOCHT
REVIEWS
PRIJS
CONTACT
PRIVACY