X

FAQ Huwelijksfotograaf

Wel als de stijl van mijn foto's jullie aan staat en jullie hebben een pakketje gevonden dat binnen jullie budget valt, dan stel ik voor dat we een keertje afspreken. Een leuke babbel zegt nog altijd meer dan een droog mailtje!

Gewoon een mailtje sturen naar david.torres@telenet.be of mij even bellen 0475/923.657
Doorgaans reserveren bruidsparen mij 6 maanden op voorhand, maar willen jullie echt zekerheid kunnen jullie mij best een jaar op voorhand boeken!
Indien jullie niet meteen kunnen langskomen maar toch heel geïnteresseerd zijn, kan ik jullie trouwdatum altijd wel voor een weekje in optie nemen. Daarna verwacht ik natuurlijk wel dat jullie een keertje langskomen!
Nee hoor, een basispakket begint vanaf 8 uur. Uiteraard kunnen jullie altijd verder uitbreiden naar jullie persoonlijke wensen of vooropgestelde budget. Bekijk zeker mijn prijslijst bovenaan in het menu even!
Een voorschot geeft zowel het bruidspaar als de fotograaf wat meer zekerheid. Daarom wordt er standaard een voorschotje van 30% gefactureerd.
Dit zit er in elk pakketje in, het enige verschil tussen de verschillende pakketjes is het aantal uur dat jullie mij erbij willen hebben.

° Alle hoge resolutie foto’s zonder watermerk (circa 600 à 900 foto's)
° Een gepersonaliseerde USB-sleutel met alle foto's
° Diverse Foto slideshows op muziek
° Een origineel Fotoboekje 15x15cm - fotokarton
° Een online fotogalerij met paswoord
° Alle verplaatsingen
° Prijzen zijn btw inbegrepen
° Geen extra onvoorzien kosten achteraf
Jullie krijgen alle hoge resolutie foto's zonder watermerk. Doorgaans zijn dit voor een volledige dag circa 600 à 900 afgewerkte foto's.
Ja hoor, bij mij kunnen jullie ook een groot fotoalbum bestellen. Kom gewoon een keertje langs en dan kan ik jullie alles laten zien!
Wel ook een fotograaf moet eten, dus als jullie niet willen dat hij 's avonds van zijn stokje valt, kan je hem best een stukje te eten geven. Uiteraard moet dit niet een volledige menu zijn! Graag wel een plaatsje in de zaal voorzien, zodat hij alles in het oog kan houden 🙂
Wel iedere goede strateeg heeft een backup plan en die heb ik dus ook. Mocht ik door overmacht of ziekte niet aanwezig kunnen zijn, kan ik steeds een oproep doen bij een gesloten groep van huwelijksfotografen of bij de vereniging van beroepsfotografen, waarbij ik ook ben aangesloten.
Zoals jullie al wel gemerkt hebben kunnen jullie bij mij terecht voor zowel een fotoreportage als een videomontage. Willen jullie toch beide op jullie huwelijk, laat het dan even weten dan zoek ik voor jullie een geschikte collega!
Willen jullie een 2de fotograaf een second shooter zoals ze dat in het vakjargon zo mooi weten te omschrijven, dan kan ik die ook voor jullie regelen!
MENU