Affordable Wedding Photographer in Antwerp

ONZICHTBARE TROUWFOTOGRAAF SUPERMAN EN PAPA VAN 2

Trouwfotograaf in Antwerpen I Betaalbaar Trouwen

Hoi ik ben David, fulltime papa van 2, professioneel Trouwfotograaf en fervent mountainbiker.
Thuis ben ik superman en als trouwfotograaf ben ik onzichtbaar, je mag dus wel zeggen dat ik een
huwelijksfotograaf met Superkrachten ben!


Betaalbare Trouwfotografen Antwerpen
Trouwen in Antwerpen I Trouwfotograaf David Torres

BIOGRAFIE
Als jonste van 4 ben ik opgegroeid in Mortsel, een klein dorpje aan de rand van Antwerpen, waar ik opgevoed ben door mijn moeder Phil Mertens, welke in die tijd hoofdconservator v/h museum van Schone Kunsten te Brussel was. Naast een prachtige vrouw & hartverwarmende moeder was zij tevens een gepassioneerd schrijfster, voorvechtser van de Moderne Kunst en lichtbaken voor jonge kunstenaars en opkomend talent. Ons huis was dan ook altijd gevuld met kunstenaars, pijprokende schrijfsters en eigenwijze dichters. Mijn artistieke drang tot creëren bevindt zich daar in ons ouderlijk huis, tussen visionairs en ideologen.

OPLEIDING
In 1982 ben ik dan “Beeldende Kunsten” gaan volgen in het Pius X Instituut te Antwerpen, waar ik naast schilder en tekentechnieken, drama & toneel ook als optievak fotografie & film volgde. De passie voor de fotografie en de filmkunst heb ik daar gevonden.

In 1988 ben ik mijn ruimtelijk inzicht verder gaan ontwikkelen op de Academie “Henry van de Velde Instituut” te Antwerpen, waar ik de opleiding van Interieur architecteur ben gaan volgen. In 1992 ben ik dan Cum Laude afgestudeerd als interieurarchitect. Na een kort militair intermezzo en enkele jobs bij architecten, ontwerpbureaus en standenbouwfirma’s ben ik uiteindelijk als sales & marketing manager terecht gekomen in de multimedia firma AIM Productions te Kontich.
Het is bij AIM Productions dat ik mijn laatste multimedia skills als webdesigner, grafisch ontwerper & sales & marketing manager, heb kunnen ontdekken. Danzij de zaakvoerder van AIM en ondertussen zeer goede vriend Stefan Calle, heb ik in april 2006 dan eindelijk Artbreak Productions opgericht. Eerst in bijberoep & ondertussen als fulltime zelfstandige.

ARTBREAK PRODUCTIONS I David Torres
Artbreak Productions (ondertussen gewoon onder mijn eigen naam – David Torres gekomen), is een bescheiden productiehuisje waarbinnen ik mijn creativiteit als fotograaf & kunstenaar de vrije loop laat, gebruikmakend van alle artistieke skills en multimedia-technieken die ik doorheen de jaren heen heb mogen verzamelen.

Ik beschouw mezelf graag als een creatieve duizendpoot de “Visual artist”, met het ruimtelijk inzicht v/e interieurontwerper, de kunstzinnige kijk v/e fotograaf, het eigenwijze v/d kunstenaar, het gecalculeerde v/d webdesigner en het gevoel voor verhoudingen v/d grafisch ontwerper.
O, en heb ik al gezegd dat er ook gewoon een hoekje af is!

Trouwen in Antwerpen I betaalbare Trouwfotograaf