BRUID & BRUIDEGOM RODDELEN OVER HUN HUWELIJKSFOTOGRAAF

Ondertussen ben ik al honderden keren getrouwd met evenveel bruiden.
Natuurlijk willen jullie dan ook eerst wel weten wat die andere bruiden over mij te vertellen hebben, voor jullie met mij willen trouwen.
T’is tenslotte toch niet “blind getrouwd” hé. Veel leesplezier en welkom in mijn roddelhoekje!

 • Zwart wit trouwfoto's
 • Mondriaan trouw
 • Bruid in lucht gooien
 • Originele trouwfoto's
 • spontane huwelijksfotograaf
 • Moderne huwelijksfotograaf
 • zwart wit bruidsfotograaf
 • Romantische huwelijksreportages
 • zwart wit huwelijksfotografie
 • ongewone Huwelijksfotografie
 • Huwelijksfotograaf David Torres
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TROUW FOTOGRAAF
Average rating:  
 90 reviews
 by Delphine en Tommy
Top fotograaf !

Wij kenden David door een huwelijk waar we zelf op aanwezig waren 12jaar geleden , het was ons bijgebleven hoe een aangename gast hij was, en welke mooie resultaten hij had geleverd !
En nu we zelf in het huwelijksbootje traden , twijfelden we geen seconde en namen wij contact op met David !
En wat waren blij toen hij ons bevestigde dat hij zeker onze fotograaf wou zijn! !
We hebben ons dit nog geen seconde beklaagd , hij is een super aangenaam persoon die je op je gemak stelt op die mooie maar toch stressvolle dag!
Ook onze familie en vrienden waren super enthousiast over David !
En nog meer toen we een fotoavond hielden om onze foto’s aan hun te tonen.
Wat een resultaat !! Wij zijn super tevreden !! Elk moment legde hij vast! Super mooie foto’s ,prachtige slideshows en wow dat fotoboek 🤩
Volgend jaar zien we hem terug op het huwelijk van mijn neef. Die zullen het hun ook zeker niet beklagen , en wij kijken er naar uit om hem terug te zien
David je bent een TOPkerel!!
Bedankt om deze dag met ons te delen en alles zo mooi vast te leggen !
Niet twijfelen ! Boeken!

 by Eline & Olivier
Topfotograaf!

Via via kwamen wij bij David terecht bij de zoektocht naar onze huwelijksfotograaf. Vanaf de eerste kennismaking was er direct een klik.
Sinds gisteren hebben we onze foto’s en deze zijn prachtig!!!
David heeft onze dag zo mooi vastgelegd, bij elke foto verscheen een lach op ons gezicht.

Dus als iemand een huwelijksfotograaf zoekt moet je zeker niet twijfelen, David is je man! David, nogmaals bedankt voor al deze prachtige beelden, wij zijn je eeuwig dankbaar!

Olivier en Eline

 by Shana de grave
Onze mooiste dag !

Voor al wie opzoek is naar foto’s met een extra, is bij David aan het juiste adres! Wij kunnen niet beschrijven hoe speciaal onze foto’s wel niet zijn en kunnen de complimenten van onze vrienden en familie niet bijhouden.

Niet alleen topwerk, maar ook een toppersoon! David heeft de nodige humor en professionaliteit om je gedurende de hele dag op je gemak te voelen.

Zeer warm iemand die je met plezier heel de dag aan je zijde hebt op zo’n speciale dag !

David you rock!!

Groetjes wout en Shana

 by Danny & Kathleen
Amai !

Of er geen huwelijksfotograaf bestond die vd platgetreden paden afweek ? Jawel hoor. Na hartelijk ontvangen te zijn geweest bij David thuis wisten we het direct : dit is de man die we zoeken. Hij ziet zaken die niemand ziet , maakt zich onzichtbaar tijdens het avondfeest en geniet zichtbaar van zijn werk.
Geen enkele aanwezige heeft er nog nooit zo goed uitgezien ! Warm aanbevolen , echt wel !

 by Tijl & Linde

Onze zoektocht naar een trouwfotograaf heeft niet zo lang geduurd. Bij David voelden we vrij snel dat we aan het juiste adres zaten. Hij was (altijd) zeer hartelijk, maar vertelde ook zeer waar we ons moesten verwachten, waar het op stond. Duidelijk troef dus.
Daarnaast merkten we ook aan zijn manier van doen dat hij wel creatief kon zijn. Dat zie je trouwens ook aan zijn foto's die hij online post.
Op onze grote dag zelf bleek dat we de juiste keuze gemaakt hadden. Een leuke en originele fotolocatie vinden was voor ons geen sinecure. Wij zijn rustige mensen die graag lachen, maar zelf niet echt origineel zijn. Tijdens ons gesprek op voorhand, bleek vanuit David al een voorkeur naar het een niet zo traditionele locatie, iets waarbij hij met lijnen en licht kon spelen. Wij trouwden in Herent en kozen dan maar het M-museum in het nabijgelegen Leuven als fotolocatie (zoals gezegd: wij zijn niet zo origineel). We zijn daar uiteindelijk we geraakt, maar de mooiste en leukste foto's heeft David getrokken in de parkeergarage onder het gemeentehuis van Herent. Hij kijkt zelf m.a.w. constant rond of hij nergens een leuke setting ziet, en laat zich dus inspireren door het moment zelf. Daar waren wij meer dan gelukkig mee!
Tijdens het feest zelf was hij enerzijds zeer vlot met de gasten. Er wordt nu soms nog over gesproken (hij heeft bijvoorbeeld een techniek van fotograferen die ook wel "balzakperspectief" genoemd werd; ik laat jullie verbeelding de vrije loop). Hij heeft ons ook gemotiveerd om iets zotter voor de dag te komen op sommige groepsfoto's die hij voor ons moest trekken, wat ook toffe beelden heeft opgeleverd. Bepaalde foto's die hij die dag getrokken heeft, getuigen anderzijds van zijn onzichtbaarheid tijdens het feest zelf: prachtige portretten van gasten die duidelijk niet doorhebben dat ze gefotografeerd worden waardoor ze zeer natuurlijk op beeld werden vastgelegd.
Ook nadien liep de communicatie zeer vlot. Hij gaf duidelijk aan dat hij het zeer druk had, en dat de foto's mogelijk even op zich gingen laten wachten. Op zich geen leuke boodschap, maar we wisten wel waar we aan toe waren. En dat wachten heeft meer dan geloond. David is een topfotograaf, maar ook een topmens met veel gevoel voor humor. Niets dan lof voor zijn werkwijze, maar ook niets dan lof voor zijn werk. Bij deze nog eens hartelijk bedankt, David!

 by Karla & Roel
10/10 would choose again!

De samenwerking met David voelde eigenlijk alsof we het groot lot gewonnen hadden. Het feit dat hij zich zo kort bij de trouwdatum nog kon vrijmaken, de eerste kennismaking waarbij het eerder voelde alsof we bij een oude vriend aan tafel zaten, de plezante fotoshoot die nooit geforceerd aanvoelde, het gemak waarmee hij zich geruisloos door de massa bewoog om iedereen vast te leggen, de flexibiliteit waarmee hij zijn job deed en het prachtige eindresultaat! De foto’s zijn artistiek, elegant, vol kleur, emotie en leven en met genoeg rock ‘n roll om bij elke foto met een fantastisch gevoel over te blijven. Wij hebben onze keuze voor David geen seconde beklaagd en raden hem aan iedereen aan! Onze samenwerking is in 1 woord samen te vatten: perfect! Muchas gracias David!!

 by Audrey en Peter
Een echte topper

Een aantal jaar jaar geleden waren we op zoek naar een fotograaf om mooie en strakke foto's van onze 2 kinderen te maken. Toen we via Google zwart-wit fotografie intypten, kwamen we bij David terecht en waren we op slag verkocht. Toen bleek dat hij dan ook nog eens in onze eigen gemeente woont, was het beslist! Echter was er 1 probleem, hij was eigenlijk een huwelijksfotograaf en wij gingen niet trouwen ;-). We hebben dan maar beloofd dat indien hij onze kinderen zou fotograferen, we nadien ook zouden trouwen :-). We hebben ons woord gehouden en hebben er al keiveel prachtige herinneringen aan overgehouden, helemaal zoals wij het wilden! David slaagt er iedere keer opnieuw in om de mensen op hun gemak te stellen met een lach en een zwans waardoor iedereen er steeds stralend op staat (ja ook de minder fotogenieke onder ons). Kortom : Wij kunnen ons geen betere fotograaf inbeelden!

 by Lieve & Chris
een speciale dag net ietsje specialer ....

Altijd al gezegd dat als ik ooit (nog eens) zou trouwen ik dit met een uitzonderlijke fotograaf wou doen !
In deze abnormale tijd met veel beperkingen vonden we dit nog eens te meer belangrijk gezien we de beleving niet zoals normaal met alle familie en vrienden mochten laten doorgaan en we er dan toch op een andere manier unieke herinneringen aan wilden overhouden.
David is daar ruimschoots in geslaagd.
Een fotograaf met een hoekje af die tot het uiterste gaat om toffe, originele foto's te maken. Hij heeft belofte gehouden.
We hebben prachtige foto's om aan familie en vrienden te tonen en de drone foto's zijn fenomenaal.
Dankjewel !.
Chris en Lieve

 by Katrijn & Bram
Foto's met een twist

Zonder te twijfelen hadden we resoluut voor David gekozen. Dit hebben we ons nooit beklaagd. Op onze trouwdag zorgde hij met zijn humor en artistieke gekheid voor de perfecte dag. Toen we de foto's ontvingen beleefden we onze dag precies opnieuw. Een prachtige weergave die we elke keer weer met tranen in de ogen bekijken. Gewoon top!

 by Greet en Wieland

Wij zijn heel content van onze trouwreportage, we hebben prachtige foto's van onze shoot en feest. We hadden een feest met heel veel kinderen en hij heeft prachtige portretten gemaakt van alle kinderen en de gasten!
De shoot werd heel goed begeleid en de drone foto's zijn top. Een aanrader voor iedereen die geen klassieke/stijve foto's wil!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»