BRUID & BRUIDEGOM OVER HUN TROUWFOTOGRAAF

Ondertussen ben ik al honderden keren getrouwd met evenveel bruiden.
Natuurlijk willen jullie dan ook eerst wel weten wat die andere bruiden over mij te vertellen hebben, voor jullie met mij willen trouwen.
T’is tenslotte toch niet “blind getrouwd” hé. Veel leesplezier en welkom in mijn roddelhoekje!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TROUWFOTOGRAAF
Average rating:  
 65 reviews
by Niki & Cyril on TROUWFOTOGRAAF
een waar kunstwerk

Mijn man en ik zijn twee zielen waar een gezond hoekje af is . Voor onze foto's wilden we dus niet de typische, statische foto's voor onze trouwdag. Nee, het moest een goede dosis humor hebben, iets uniek, iets speciaals. Nooit gedacht dat we een fotograaf zouden vinden die net zo prettig gestoord is als ons en dit exact weet te vertalen naar zijn foto's. Niet alleen dat, je voelt je direct bij 'm op je gemak. Wat David weet te maken van een eenvoudige locatie, valt met geen pen te beschrijven. De emotie spat van het scherm, de lichtinval kan de foto net intiemer maken of mysterieuzer,.. En ja, dan zijn er nog de humoristische foto's, die alleen David kan maken. En dan zie je trouwfoto's van één van je vrienden die toch wel onder de indruk geweest moest zijn van één van onze grappige foto's... en dan heeft geprobeerd om die sexy foto na te bootsen op dezelfde locatie... tsja, het David Torres gehalte is niet voor elke fotograaf weggelegd. Dat kán geen enkele fotograaf imiteren. We lachen nog steeds om onze humoristische foto's, bekijken die nog steeds om dan de herinneringen van die dag weer op te roepen. Hij is de onzichtbare man die alles op het juiste moment weet vast te leggen en dan de beelden naar een hoger niveau tilt. Gewoonweg een waar kunstwerk.

by Elke & Jakob on TROUWFOTOGRAAF
Topfotograaf!

Wij zijn bij David geweest en wisten onmiddellijk dit wordt onze fotograaf! David heeft ons twee dagen vergezeld en verrast. Foto’s geven perfect de sfeer weer ontspannen, leuk en gemoedelijk! Prachtig en uniek resultaat. We raden hem aan iedereen aan 😊

by Inge & Stefan on TROUWFOTOGRAAF
Mooiste warmste dag ever!

Tijdens mijn zoektocht naar onze huwelijkfotograaf kwam er telkens 1 naam terug nl. Torres!
Ik was van in het begin helemaal fan van al zijn foto’s.
Vrienden van ons hadden ook foto’s van hem, andere vrienden zeiden: he’s the best!
Uiteindelijk contact opgenomen met David Torres via zijn website, hij antwoordde direct, de datum was nog vrij, yes! We zijn vertrokken. Bij hem thuis afgesproken en alles besproken. Ook mijn toekomstige vond het top! Lokatie afgesproken, uur en tijd afgesproken, alles geregeld? Klaar voor de grote dag!
Wat was dat een leuke belevenis. Ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden om gefotografeerd te worden, de sfeer zat er direct in. Heel de dag is David ons gevolgd en trok super veel foto’s! Het was heel fijn om hem als fotograaf te hebben. Het was de mooiste dag, de warmste dag en wij hadden de beste fotograaf.
Dat bleek al vanaf de eerste foto die we te zien kregen. Alle foto’s zijn zo mooi!
De filmpjes die David maakte heb ik al vele malen bekeken. Zalig gewoon.
Nadien heb ik van de mooiste foto’s een Instawal laten maken, nu geniet ik er elke dag van.
Bedankt David voor de super mooie foto’s! Als ooit 1 van onze dochters trouwt... Wij weten waar we moeten zijn.

by Patje & Kelly on TROUWFOTOGRAAF
Origineel, aangenaam, artistiek & fun

Wij kenden David al van een trouwfeest waar we geweest waren als gast, en wisten meteen dat we hem ook wilden boeken. Dat is echt een hele goede keuze geweest, we zijn super content van het resultaat! Op de dag zelf hebben we nooit het gevoel gehad dat we tegen onze zin iets moesten doen, alles staat open voor overleg, eigen inbreng wordt door hem zeer geapprecieerd, en een beetje zorg voor een nukkige (en beetje vermoeide) bruid was voor hem ook geen probleem ;-). Onze gasten hadden ook alleen maar lof voor David, het enige wat we kunnen doen is hem aanraden, en dat doen we ook aan iedereen die nog trouwt en een fotograaf zoekt!

by Peter & Griet on TROUWFOTOGRAAF
Een huwelijksfotograaf als geen ander!

Bij afloop van onze eerste babbel wisten we het meteen: voor de lens van David zouden niet alleen wij, maar al onze gasten stralen. En dat deden ze. David kon hen met z'n open persoonlijkheid en ongedwongen manier van werken in geen tijd zichzelf laten zijn.

Voor onze huwelijksshoot bleken mijn man en ik een locatie gekozen te hebben die qua belichting niet zoveel mogelijkheden bood: een loods met graffiti, maar zonder veel lichtinval. David leek er even aan te twijfelen of onze foto's wel zouden slagen. Niets bleek minder waar, onze foto's zijn stuk voor stuk uniek, verklappen telkens op hun manier iets van de intimiteit van die dag. Dankzij een huwelijksfotograaf als geen ander!

by Tanja & Antony on TROUWFOTOGRAAF
Zalige fotograaf!

Met de hand op het hart: wij kunnen David alleen maar aanbevelen aan alle koppels die een top-fotograaf zoeken met een hoekske af ;). David maakt de beloftes die hij op deze website maakt méér dan waar: hij is een professional, blijft trouw aan zijn unieke stijl en het resultaat is gewoon af. Niet alleen wij zijn super tevreden, ook van een heleboel gasten kwamen er complimentjes voor onze fotograaf. Dikke merci, David!

by Steven & Inge on TROUWFOTOGRAAF
Topper!

Als bruid kan ik bevestigen dat er bij het eerste contact direct een klik was! Bij de voorbereiding (schmink, make up) bracht hij ook de nodige rust gecombineerd met sfeer en gezelligheid ! Daarna werd het alleen nog maar beter, echt hele mooie foto's (naturel, humor, romantisch en niet geforceerd). Zijn site weerspiegeld wat hij doet én dat doet hij verdomd goed!
David, mochten Steven en Ik ooit nog eens opnieuw trouwen, dan ben je zeker terug onze fotograaf! 😉
Wieweet tot op een jubileum-fotoshoot! Merci!

by Marieke & Sven on TROUWFOTOGRAAF
Fotograaf buiten categorie

Wij waren op zoek naar een 'atypische' fotograaf die het wel eens anders durft aanpakken dan de klassieke fotoshoots. Wat betreft de huwelijksshoot slaagt David er in om de schoonheid van elke ruimte te vinden. Hij zoekt de kleinste details op om de fotoshoot weer net wat anders te maken. Bovendien stelde hij ons enorm op ons gemak en had hij veel aandacht voor ons welzijn, vooral voor de ietwat nerveuze bruid.
Tijdens de samenkomst met de familie, de ceremonie en de receptie gaat hij volledig in de omgeving op en maakt David mooie, spontane foto''s. David slaagt er in om op het juiste moment de juiste emotie vast te leggen. Door de slideshow die we achteraf kregen konden we onze dag opnieuw beleven.

by Nathalie & Ritchie on TROUWFOTOGRAAF

Het intieme, het rebelse, het speelse, het kunstzinnige, je weet steeds weer elk moment te verheven. Net zien wat anderen niet opmerken, steeds authentieker momenten in beeld weten te brengen, een mooi spel te creëeren tussen licht, kleur, contrast & compositie. Dankzij je geweldige persoonlijkheid & ervaring stelde je ons & onze gasten gerust zodat iedereen in een no time relaxed was en zelfs camerashuwe gasten je kwamen opzoeken. Bedankt dat je erbij was & voor het vastleggen van gekoesterde, onvergetelijke prachtige herinneringen.

by Aline en Maxime on TROUWFOTOGRAAF
Sfeerbouwer en mooie-plaatjes-trekker!

Dankzij David hebben wij prachtige foto's van onze mooiste dag. Hij is altijd op de juiste plaats op het juiste moment en krijgt iedereen mee om de beste foto's te creëren. Tijdens de fotoshoot kon hij ons helemaal op ons gemak stellen (wat niet evident is voor cameraschuwe mensen zoals wij!) en daardoor waren wij ook veel meer ontspannen op het feest. Zijn aanwezigheid alleen al zorgde voor net dat ietsje meer sfeer, onze vrienden en familie namen hem direct mee op in de kring. Dankjewel David, dat je er mee een onvergetelijk feest van maakte!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»