X

BRUID & BRUIDEGOM RODDELEN OVER HUN HUWELIJKSFOTOGRAAF

Ondertussen ben ik al honderden keren getrouwd en natuurlijk willen jullie dan ook alles te weten komen over jullie toekomstige huwelijksfotograaf, voor jullie met hem gaat trouwen! Dit is wat andere bruidsparen over mijn huwelijksreportages vertellen. Veel leesplezier en welkom in mijn roddelhoekje ...

zwart wit huwelijksfotograaf
huwelijksfotograaf huwelijksfotografie
Trouwfotograaf antwerpen
Huwelijksfotograaf kunst
huwelijksfotograaf Antwerpen
huwelijksfotograaf Nederland
huwelijksfotografie in Antwerpen
Huwelijks fotografen in Mechelen
huwelijksfotograaf gent
Huwelijken fotografen
Huwelijksfotograaf groepsfoto
bruidsfotograaf nederland
huwelijksfotograaf Antwerpen
Huwelijksfotografie leuke
huwelijksfotograaf Antwerpen
Bruidsfotografen Limburg
Huwelijksfotograaf humor
huwelijksfotograaf Antwerpen
betaalbare trouw bruidsfotograaf
betaalbare huwelijken fotograaf
trouwen in Limburg
huwelijksfotografen west vlaanderen
huwelijksfotografen Antwerpen
huwelijksfotograaf Noord Holland
huwelijksfotografie Zeeland
huwelijksfotograaf Nederland

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 61 reviews
by Peter & Griet on
Een huwelijksfotograaf als geen ander!

Bij afloop van onze eerste babbel wisten we het meteen: voor de lens van David zouden niet alleen wij, maar al onze gasten stralen. En dat deden ze. David kon hen met z'n open persoonlijkheid en ongedwongen manier van werken in geen tijd zichzelf laten zijn.

Voor onze huwelijksshoot bleken mijn man en ik een locatie gekozen te hebben die qua belichting niet zoveel mogelijkheden bood: een loods met graffiti, maar zonder veel lichtinval. David leek er even aan te twijfelen of onze foto's wel zouden slagen. Niets bleek minder waar, onze foto's zijn stuk voor stuk uniek, verklappen telkens op hun manier iets van de intimiteit van die dag. Dankzij een huwelijksfotograaf als geen ander!

by Tanja & Antony on
Zalige fotograaf!

Met de hand op het hart: wij kunnen David alleen maar aanbevelen aan alle koppels die een top-fotograaf zoeken met een hoekske af ;). David maakt de beloftes die hij op deze website maakt méér dan waar: hij is een professional, blijft trouw aan zijn unieke stijl en het resultaat is gewoon af. Niet alleen wij zijn super tevreden, ook van een heleboel gasten kwamen er complimentjes voor onze fotograaf. Dikke merci, David!

by Steven & Inge on
Topper!

Als bruid kan ik bevestigen dat er bij het eerste contact direct een klik was! Bij de voorbereiding (schmink, make up) bracht hij ook de nodige rust gecombineerd met sfeer en gezelligheid ! Daarna werd het alleen nog maar beter, echt hele mooie foto's (naturel, humor, romantisch en niet geforceerd). Zijn site weerspiegeld wat hij doet én dat doet hij verdomd goed!
David, mochten Steven en Ik ooit nog eens opnieuw trouwen, dan ben je zeker terug onze fotograaf! 😉
Wieweet tot op een jubileum-fotoshoot! Merci!

by Marieke & Sven on
Fotograaf buiten categorie

Wij waren op zoek naar een 'atypische' fotograaf die het wel eens anders durft aanpakken dan de klassieke fotoshoots. Wat betreft de huwelijksshoot slaagt David er in om de schoonheid van elke ruimte te vinden. Hij zoekt de kleinste details op om de fotoshoot weer net wat anders te maken. Bovendien stelde hij ons enorm op ons gemak en had hij veel aandacht voor ons welzijn, vooral voor de ietwat nerveuze bruid.
Tijdens de samenkomst met de familie, de ceremonie en de receptie gaat hij volledig in de omgeving op en maakt David mooie, spontane foto''s. David slaagt er in om op het juiste moment de juiste emotie vast te leggen. Door de slideshow die we achteraf kregen konden we onze dag opnieuw beleven.

by Nathalie & Ritchie on

Het intieme, het rebelse, het speelse, het kunstzinnige, je weet steeds weer elk moment te verheven. Net zien wat anderen niet opmerken, steeds authentieker momenten in beeld weten te brengen, een mooi spel te creëeren tussen licht, kleur, contrast & compositie. Dankzij je geweldige persoonlijkheid & ervaring stelde je ons & onze gasten gerust zodat iedereen in een no time relaxed was en zelfs camerashuwe gasten je kwamen opzoeken. Bedankt dat je erbij was & voor het vastleggen van gekoesterde, onvergetelijke prachtige herinneringen.

by Aline en Maxime on
Sfeerbouwer en mooie-plaatjes-trekker!

Dankzij David hebben wij prachtige foto's van onze mooiste dag. Hij is altijd op de juiste plaats op het juiste moment en krijgt iedereen mee om de beste foto's te creëren. Tijdens de fotoshoot kon hij ons helemaal op ons gemak stellen (wat niet evident is voor cameraschuwe mensen zoals wij!) en daardoor waren wij ook veel meer ontspannen op het feest. Zijn aanwezigheid alleen al zorgde voor net dat ietsje meer sfeer, onze vrienden en familie namen hem direct mee op in de kring. Dankjewel David, dat je er mee een onvergetelijk feest van maakte!

by Moisan Pascale on
Vocation : photographe !

Nos photos de mariage, slide-show et album photo sont magnifiques, originaux et d'excellente qualité technique! C'est le résultat du travail passioné de David Torres qui livre vraiment un travail professionnel. Dynamique et rieur, il tient compte des demandes en y ajoutant son style. Il a aussi été très apprécié de nos invités, quelque soit leur âge ou leur culture (nous avons eu un mariage mixte France-Flandre et des invités venant de plusieurs pays étrangers. Discret aussi, il a su "disparaître" pour capturer des moments inédits, des émotions, des moments tendres, précieux, que nous avons eu le plaisir de découvrir plus tard. Très vif d'esprit, il a su s'adapter à l'environnement et notre style pour produire des photos exceptionnelles en respectant le temps imparti. Il est présent sans être envahissant, Beaucoup d'imagination enrobée d'ingéniosité avec un zeste de folie: une recette appréciée et recherchée dont il garde le secret. Dès le 1er rendez-vous, il nous a séduits grâce à son accueil, enthousiasme et clarté dans l'explication de sa "mission". Le résultat de son travail a été fidèle à ses promesses.
Il a contribué à ce que "notre jour" se passe sans stress et en a retiré l'"essence". Il a même réussi à me faire rire quand j’ai réalisé, presque arrivés à la cérémonie, que nous avions oublié le bouquet de la mariée...mon bouquet ! Oups...

Je soupçonne qu'il ait aussi passé une belle journée... J'entends encore nos éclats de rire! Et nous avons également passé une belle journée aussi en sa compagnie !

by Gysen Steven en Anke Vandoninck on
Hij is echt Superman en ja... Het resultaat mag er meer dan zijn! Fantastische fotograaf!

David heeft onze trouwdag op de allerbeste en 'uniekste' manier vereeuwigd. We zijn hem eeuwige dank verschuldigd voor zijn originele kijk op het ganse gebeuren. Zo zijn zijn foto's in een simpel slaveld om van te smullen. Hij speelt ook graag met het licht in de beelden. MAGNIFIEK. Overal aanwezig en toch eigenlijk ook niet... Misschien toch onzichtbaar? Steeds met de juiste drive en leuke ideeën om zo tot een SUBLIEM resultaat te komen.
Per toeval kwamen we bij hem terecht maar daar hebben we zeker nog geen spijt van! Prijs versus kwaliteit meer dan ok, het resultaat mag er echt wel zijn.
Bedankt David Torres! Jouw energieke, vriendelijke en soms zotte aanpak leidde tot een formidabele reeks onvergetelijke foto's! Bedankt om mee te werken aan deze mooie dag!

Anke en Steven
Sam, Lies en Sien

by Eva & Steven on
Adembenemend

Een originele, creatieve fotograaf met een kunstzinnige blik, dat was wat we zochten in een huwelijksfotograaf. Een huwelijksdag is zo voorbij, en foto’s zijn vaak de enige tastbare herinnering nadien, die je keer op keer de mooiste dag van je leven doen herbeleven. De keuze van fotograaf was dus uiterst belangrijk voor ons. David ticks all the boxes: creatief, kunstzinnig (en een gezond tikje eigenzinnig ;-), supersympathiek maar bloedernstig op de cruciale momenten. David is vlot en sociaal en dat maakte het super aangenaam om met hem samen te werken. Tegelijkertijd heeft hij de nodige sérieux als het op zijn job aankomt, ook niet onbelangrijk! En het resultaat… adembenemend. Daar is iedereen het over eens. David is misschien een invisible superman, maar zijn foto’s mogen meer dan gezien worden. Uniek, schitterend belicht, met oog voor perfectie en toch ook spontaniteit. Elk moment dat we opnieuw willen beleven, werd vastgelegd op foto. Dank u David, voor deze prachtige, onuitwisbare herinneringen. Spijtig genoeg zijn we van zin om lang samen te blijven als koppel, anders hadden we je zonder twijfel voor een volgend trouwfeest geboekt 🙂

by Annemie en Yves on
Altijd op de juiste plek

David is altijd op de juiste plek, je zou bijna zeggen dat hij al veel trouwers gefotografeerd heeft ;-). Het hangt echter niet allemaal aan kennis en ervaring, maar ook heel veel inzicht en feeling! Met bovendien een goed draaiboek op zak, heeft hij alles gezien en vastgelegd: een lach, een traan, een onnozel danspaske... alles. Met een leuke achtergrond en spelend met lichtinval, kleuren en locatie komen tot een supercompositie... je moet het kunnen! Hij kan het! We waren er gerust in en terecht, onze trouw is professioneel vereeuwigd! Hij was discreet en professioneel wanneer nodig en een gezellige, geruststellende en aangename vriend wanneer gepast! Goed gedaan David, we zijn erg blij dat je er was, dat je mee voor een onvergetelijke dag hebt gezorgd en dat je een hele mooie reeks foto's van onze trouw maakte! Dankje!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»