BRUID & BRUIDEGOM OVER HUN TROUWFOTOGRAAF

Ondertussen ben ik al honderden keren getrouwd met evenveel bruiden.
Natuurlijk willen jullie dan ook eerst wel weten wat die andere bruiden over mij te vertellen hebben, voor jullie met mij willen trouwen.
T’is tenslotte toch niet “blind getrouwd” hé. Veel leesplezier en welkom in mijn roddelhoekje!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TROUWFOTOGRAAF
Average rating:  
 69 reviews
by Hanne en Joachim on TROUWFOTOGRAAF
Topfotograaf!

Onze trouw was op 17 mei 2019. Een van de mindere dagen qua weer, maar dat heeft ons niet gedeerd. Vroeg in de ochtend stond David al paraat om onze mooie dag vast te leggen. En of dat hij daarin geslaagd is!! Supersympathiek en overenthousiast vond hij zijn weg in de menigte en in de sfeer om zeer mooie fotos te maken. Zelfs mensen die niet zo graag gefotografeerd werden, staan te blinken op zijn fotos. Hij is aanwezig op de momenten dat het erg belangrijk is, onzichtbaar in de spontane momenten zodat je zo mooie natuurlijke sfeerfotos krijgt. Ook de reportage shoot op onze unieke locatie was een schot in de roos! Eerlijk gezegd pink ik steeds een traantje weg bij het zien van de fotos, en kan ik niet kiezen welke de allermooiste is. Het zijn allemaal topbeelden! Iedereen aan wie wij vol trots onze fotos laten zien, vallen van ooohs naar aahs naar waauws.

Het hele pakket klopt gewoon. Van eerste ontmoeting tot het overlopen van je dag een week voor de trouw, tot de shoot en de ‘dienst na verkoop’. Ik kan hem aan iedereen aanraden!

by Axelle Lot on TROUWFOTOGRAAF
Superfotograaf

Er zijn maar weinig mensen die van bruidsfotografie zo’n kunst kunnen maken als David. De beelden waren exact wat we in gedachten hadden en dankzij hem kunnen we hier met veel liefde en plezier op terugkijken!

by Silke Baeten on TROUWFOTOGRAAF
Trouw Silke en Ward

Op 11 mei gaven Ward en ik elkaar het jawoord!

Het was een prachtige dag en wij zijn zo blij dat David onze fotograaf was.

Wanneer ik de foto's bekijk (wat ik zeker 2 keer per dag doe) krijg ik steeds weer dat gevoel dat ik op onze trouwdag had (zalig!). Hij ziet echt alles en maakt er dan een prachtig beeld van. Geen enkel belangrijk moment heeft David gemist. Zelfs de aanwezigen op ons feest kwamen ons feliciteren met onze keuze van fotograaf.

De foto's van ons twee verliepen zo vlot en we zijn zo blij met het eindresultaat. Zeer spontane foto's omdat we ons op ons gemak voelden (eveneens door de spontaniteit van David). Bedankt David om onze mooie dag fantastisch te maken!! Dankzij uw foto's kunnen we nog lang nagenieten!

by Evelien Achten on TROUWFOTOGRAAF
Speciale foto's voor een speciale dag!

We hadden een prachtige trouwdag op 6 april 2019. Alles zat mee, het weer, de goesting en vooral onze grote dag! We wilden dit natuurlijk door iemand laten vastleggen die er echt iets van kent. David kwam voor ons de hele dag incl. avond shooten. Al vanaf het klaarmaken 's morgens was duidelijk hoe creatief hij trouwfoto's maakt. Onze dagplanning was strak, ook hier heeft hij rekening mee gehouden en overlegde met ons op voorhand. En wat een resultaat! Wij vinden onze foto's geweldig, maar ook onze omgeving spreekt van 'modelfoto's', 'boekskesfoto's','wat een fotograaf', 'waauw'... Echt leuk om dit te horen!

Wat wij ook fijn vonden was dat David ons echt hielp de juiste poses aan te nemen en dat hij ook andere mensen fotografeert, de emoties, de omgeving, de bruid alleen,... Je ziet aan onze foto's dat hij niet zomaar een fotograaf is, er is oog voor detail! Verder kunnen wij elk koppel aanraden om niet te besparen om het budget van een fotograaf. Met David heb je de garantie op foto's 'om u tegen te zeggen' van jullie mooiste dag! Bedankt David! Groetjes, Evelien en Wouter

by Niki & Cyril on TROUWFOTOGRAAF
een waar kunstwerk

Mijn man en ik zijn twee zielen waar een gezond hoekje af is . Voor onze foto's wilden we dus niet de typische, statische foto's voor onze trouwdag. Nee, het moest een goede dosis humor hebben, iets uniek, iets speciaals. Nooit gedacht dat we een fotograaf zouden vinden die net zo prettig gestoord is als ons en dit exact weet te vertalen naar zijn foto's. Niet alleen dat, je voelt je direct bij 'm op je gemak. Wat David weet te maken van een eenvoudige locatie, valt met geen pen te beschrijven. De emotie spat van het scherm, de lichtinval kan de foto net intiemer maken of mysterieuzer,.. En ja, dan zijn er nog de humoristische foto's, die alleen David kan maken. En dan zie je trouwfoto's van één van je vrienden die toch wel onder de indruk geweest moest zijn van één van onze grappige foto's... en dan heeft geprobeerd om die sexy foto na te bootsen op dezelfde locatie... tsja, het David Torres gehalte is niet voor elke fotograaf weggelegd. Dat kán geen enkele fotograaf imiteren. We lachen nog steeds om onze humoristische foto's, bekijken die nog steeds om dan de herinneringen van die dag weer op te roepen. Hij is de onzichtbare man die alles op het juiste moment weet vast te leggen en dan de beelden naar een hoger niveau tilt. Gewoonweg een waar kunstwerk.

by Elke & Jakob on TROUWFOTOGRAAF
Topfotograaf!

Wij zijn bij David geweest en wisten onmiddellijk dit wordt onze fotograaf! David heeft ons twee dagen vergezeld en verrast. Foto’s geven perfect de sfeer weer ontspannen, leuk en gemoedelijk! Prachtig en uniek resultaat. We raden hem aan iedereen aan 😊

by Inge & Stefan on TROUWFOTOGRAAF
Mooiste warmste dag ever!

Tijdens mijn zoektocht naar onze huwelijkfotograaf kwam er telkens 1 naam terug nl. Torres!
Ik was van in het begin helemaal fan van al zijn foto’s.
Vrienden van ons hadden ook foto’s van hem, andere vrienden zeiden: he’s the best!
Uiteindelijk contact opgenomen met David Torres via zijn website, hij antwoordde direct, de datum was nog vrij, yes! We zijn vertrokken. Bij hem thuis afgesproken en alles besproken. Ook mijn toekomstige vond het top! Lokatie afgesproken, uur en tijd afgesproken, alles geregeld? Klaar voor de grote dag!
Wat was dat een leuke belevenis. Ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden om gefotografeerd te worden, de sfeer zat er direct in. Heel de dag is David ons gevolgd en trok super veel foto’s! Het was heel fijn om hem als fotograaf te hebben. Het was de mooiste dag, de warmste dag en wij hadden de beste fotograaf.
Dat bleek al vanaf de eerste foto die we te zien kregen. Alle foto’s zijn zo mooi!
De filmpjes die David maakte heb ik al vele malen bekeken. Zalig gewoon.
Nadien heb ik van de mooiste foto’s een Instawal laten maken, nu geniet ik er elke dag van.
Bedankt David voor de super mooie foto’s! Als ooit 1 van onze dochters trouwt... Wij weten waar we moeten zijn.

by Patje & Kelly on TROUWFOTOGRAAF
Origineel, aangenaam, artistiek & fun

Wij kenden David al van een trouwfeest waar we geweest waren als gast, en wisten meteen dat we hem ook wilden boeken. Dat is echt een hele goede keuze geweest, we zijn super content van het resultaat! Op de dag zelf hebben we nooit het gevoel gehad dat we tegen onze zin iets moesten doen, alles staat open voor overleg, eigen inbreng wordt door hem zeer geapprecieerd, en een beetje zorg voor een nukkige (en beetje vermoeide) bruid was voor hem ook geen probleem ;-). Onze gasten hadden ook alleen maar lof voor David, het enige wat we kunnen doen is hem aanraden, en dat doen we ook aan iedereen die nog trouwt en een fotograaf zoekt!

by Peter & Griet on TROUWFOTOGRAAF
Een huwelijksfotograaf als geen ander!

Bij afloop van onze eerste babbel wisten we het meteen: voor de lens van David zouden niet alleen wij, maar al onze gasten stralen. En dat deden ze. David kon hen met z'n open persoonlijkheid en ongedwongen manier van werken in geen tijd zichzelf laten zijn.

Voor onze huwelijksshoot bleken mijn man en ik een locatie gekozen te hebben die qua belichting niet zoveel mogelijkheden bood: een loods met graffiti, maar zonder veel lichtinval. David leek er even aan te twijfelen of onze foto's wel zouden slagen. Niets bleek minder waar, onze foto's zijn stuk voor stuk uniek, verklappen telkens op hun manier iets van de intimiteit van die dag. Dankzij een huwelijksfotograaf als geen ander!

by Tanja & Antony on TROUWFOTOGRAAF
Zalige fotograaf!

Met de hand op het hart: wij kunnen David alleen maar aanbevelen aan alle koppels die een top-fotograaf zoeken met een hoekske af ;). David maakt de beloftes die hij op deze website maakt méér dan waar: hij is een professional, blijft trouw aan zijn unieke stijl en het resultaat is gewoon af. Niet alleen wij zijn super tevreden, ook van een heleboel gasten kwamen er complimentjes voor onze fotograaf. Dikke merci, David!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»