BRUID & BRUIDEGOM RODDELEN OVER HUN HUWELIJKSFOTOGRAAF

Ondertussen ben ik al honderden keren getrouwd met evenveel bruiden.
Natuurlijk willen jullie dan ook eerst wel weten wat die andere bruiden over mij te vertellen hebben, voor jullie met mij willen trouwen.
T’is tenslotte toch niet “blind getrouwd” hé. Veel leesplezier en welkom in mijn roddelhoekje!

VOLG MIJN AVONTUREN OP INSTAGRAM

 • Zwart wit trouwfoto's
 • Mondriaan trouw
 • Bruid in lucht gooien
 • Originele trouwfoto's
 • spontane huwelijksfotograaf
 • Moderne huwelijksfotograaf
 • zwart wit bruidsfotograaf
 • Romantische huwelijksreportages
 • zwart wit huwelijksfotografie
 • ongewone Huwelijksfotografie
 • Huwelijksfotograaf David Torres
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huwelijksfotograaf
Average rating:  
 77 reviews
 by Marieke & Roel

Op Google een trouwfotograaf gezocht, de derde website die we tegenkwamen was die van David en deze sprak ons onmiddellijk aan, afspraak gemaakt en direct beslist. Geen seconde spijt van gehad, het resultaat is nog mooier dan we hadden durven hopen! David was super enthousiast, zag de mogelijkheden en heeft op creatieve wijze echt schitterende foto’s gemaakt. Zelfs van mijn niet te fotograferen moeder zijn er prachtige foto’s! Er was heel slecht weer voorspeld voor onze trouwdag en toch hebben we mooie zonnige foto’s, tussen 2 wolken door slaagde hij er telkens om ons in de juiste positie te brengen. Hij speelt met licht en kleuren, echt prachtig! Zijn manier van werken, enthousiasme en tegelijk niet opvallen viel ook bij de familie heel erg in de smaak. Kortom een echte aanrader!

 by Marsha en Marjolein
Bruiloft Marsha & Marjolein

Na vele uren zoeken naar een geschikte vrouwelijke huwelijksfotograaf, kwamen we ineens op de website van David terecht. Zijn unieke foto's spraken ons zo aan dat we besloten om toch kennis te maken en te kijken wat hij voor onze bruiloft kon betekenen. Na een paar gezellige mailtjes en een kennismaking waren we verkocht, David werd onze huwelijksfotograaf! En daar hebben we geen moment spijt van gehad. In de voorbereiding dacht hij mee rondom alle Corona regels, op de dag zelf liep iedereen met hem weg en inmiddels hebben we de foto's binnen en zitten we met tranen in onze ogen achter de laptop. Volgend jaar gaan we ons, door corona uitgestelde, bruiloftsfeest vieren en we kijken nu al uit naar de foto's van David!
David is sociaal, werkt onwijs hard, maakt met iedereen een praatje, valt niet op maar heeft toch alle momenten vast kunnen leggen. Echt een aanrader!

 by eveline en tom
Topfotograaf

We zijn over onze oren verliefd op david zijn werk elk plaatje is beter dan we ooit hadden kunnen hopen . Nu nog bekijken we de foto's en de dia voorstelling dagelijks
en elke keer komt er een traantje bij te pas, om onze speciale dag elke keer op nieuw te kunnen herbeleven met deze fantastische foto's . Bij de familie en groeps foto's moedigde David iedereen met veel enthousiasme aan met ne lach en ne zwans 🙂
Iedereen vond hem zo geweldig en meegaans dat poseren plezant werd ,
hij paste ook compleet in ons plaatje dat iedereen dacht dat we hem al langer kende.
We raden iedereen aan om deze fotograaf op hun huwelijk te hebben !!! top kerel met top werk !!

 by Pascal & Thais
Mr. Fantastic

Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl, noem het zijn handtekening. Of je er van houdt, hangt af van persoon tot persoon. Het portfolio van David sprak ons meteen aan. De fotoshoot fotos waren fantastisch het is wel even hectisch maar het resultaat is het meer dan waard. Daarnaast weet David tijdens de ganse dag ook die kleine momenten vast te leggen die niemand anders ziet. Hij weet ook wat het is om met natuurlijk licht te fotograferen (zonder flash) en daarin onderscheidt hij zich van de doorsnee fotograaf. Aanrader tout court!

 by Pans
Trouw Silke en Jelle 03/08/2019

1 glimp tijdens het openslaan van ons portfolio en instant betoverd worden . Dit kan je zeggen over de foto's die David van onze trouw heeft getrokken. Fotografie met stijl, pit en veel goesting. Altijd op de goede plaats, altijd onzichtbaar en altijd professioneel. Wij zouden David dan ook willen bedanken voor zijn toewijding en voor alle meesterstukken die hij heeft vastgelegd op onze dag, zelfs mijn onderbroek moest er aan geloven ;).

Groeten,

Jelle en Silke

 by Carry & Joost
Gewoon de beste !

Wij hebben net onze foto's gekregen en beleven onze fantastische dag hierdoor opnieuw !
Sinds 3 dagen geleden hebben we ze gekregen en ik denk dat we ze al meer dan 10 keer allemaal bekeken hebben !
Verrassende foto's en momenten die je de dag zelf niet opgevallen zijn , David heeft ze vastgelegd op beeld !
Vanaf het eerste moment dat David aanwezig is heb je het Best Friend gevoel alsof je hem al iaren kent ! Wat wij ook heel belangrijk vonden dat er een klik is want tenslotte loopt hij een hele dag met jullie mee.

Dus toekomstige bruidjes of bruidegoms, aarzel niet om David te boeken als jullie trouwfotograaf want hij is het meer dan waard !!

Groetjes 🙂

 by Wendy & Kristof
Pareltjes met een grote P

Hey daar Topmens en Topfotograaf David,

Bij toeval bleek de beste huwelijksfotograaf in onze achtertuin te wonen.

Zoekend naar een fotograaf met ervaring op onze locatie kwamen we bij jou terecht en lieten we je galerij met foto’s ons overtuigen.

Onze eerste kennismaking was warm, hartelijk, beetje prettig gestoord en deed ons ook meteen beslissen dat met deze klik we niet langer moesten zoeken.

We hebben zonet onze fotos opgeleverd gekregen en zijn er helemaal wild van!

De teasers hadden al een tipje van de sluier opgelicht en het waren allemaal artistieke pareltjes!

Zelfs de traditionele suite fotos die we er toch graag bijhadden kregen die typische David touch en werden geweldig!

Wij zullen nog lang nagenieten van onze dag maar zeker ook van onze fotos,

Because every picture tells our story...

Heel veel liefs,
Wendy en Kristof

15-06-2019

 by Kimberly & John
Perfecte samenvatting van onze grote dag!

David heeft al onze verwachtingen meer dan ingelost. We waren op zoek naar een niet zo traditionele, outside-the-box denkende fotograaf die ons eigenzinnig huwelijk exact op die manier kon vastleggen en dat deed hij! Vanaf het klaarmaken 's morgens thuis tot de openingsdans op het avondfeest legde hij vol enthousiasme alle grote én kleine momenten vast (zonder dat we het gevoel hadden dat er constant een fotograaf aanwezig was) zodat wij deze dag moeiteloos kunnen herbeleven aan de hand van onze fotoreportage. Ook bij de "klassieke" huwelijksfoto's zorgde zijn unieke kijk en voorstel voor locatie voor uitzonderlijke foto's die helemaal bij ons passen! Wij zijn zo blij met onze keuze, want je hebt maar één kans natuurlijk 😉 Nog eens hartelijk bedankt voor de fantastische ervaring!

 by Hanne en Joachim
Topfotograaf!

Onze trouw was op 17 mei 2019. Een van de mindere dagen qua weer, maar dat heeft ons niet gedeerd. Vroeg in de ochtend stond David al paraat om onze mooie dag vast te leggen. En of dat hij daarin geslaagd is!! Supersympathiek en overenthousiast vond hij zijn weg in de menigte en in de sfeer om zeer mooie fotos te maken. Zelfs mensen die niet zo graag gefotografeerd werden, staan te blinken op zijn fotos. Hij is aanwezig op de momenten dat het erg belangrijk is, onzichtbaar in de spontane momenten zodat je zo mooie natuurlijke sfeerfotos krijgt. Ook de reportage shoot op onze unieke locatie was een schot in de roos! Eerlijk gezegd pink ik steeds een traantje weg bij het zien van de fotos, en kan ik niet kiezen welke de allermooiste is. Het zijn allemaal topbeelden! Iedereen aan wie wij vol trots onze fotos laten zien, vallen van ooohs naar aahs naar waauws.

Het hele pakket klopt gewoon. Van eerste ontmoeting tot het overlopen van je dag een week voor de trouw, tot de shoot en de ‘dienst na verkoop’. Ik kan hem aan iedereen aanraden!

 by Axelle Lot
Superfotograaf

Er zijn maar weinig mensen die van bruidsfotografie zo’n kunst kunnen maken als David. De beelden waren exact wat we in gedachten hadden en dankzij hem kunnen we hier met veel liefde en plezier op terugkijken!

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»