X

Het Roddelhoekje : "Bruidjes roddelen over hun huwelijksfotograaf"!

Ondertussen ben ik al honderden keren getrouwd met evenveel bruidjes en natuurlijk willen jullie ook alles te weten komen over wat deze bruidjes over hun huwelijksfotograaf te vertellen hebben. Veel leesplezier en welkom in ons roddelhoekje ... Jullie Huwelijksfotograaf David Torres

huwelijk fotografen
Trouwfotograaf antwerpen
Huwelijksfotograaf kunst
huwelijksfotograaf Antwerpen
huwelijksfotograaf Nederland
huwelijksfotograaf huwelijksfotografie
huwelijksfotografie in Antwerpen
Huwelijks fotografen in Mechelen
huwelijksfotograaf gent
Huwelijken fotografen
Huwelijk bruidsfotograaf Antwerpen
Huwelijksfotograaf groepsfoto
bruidsfotograaf nederland
Huwelijksfotograaf spontaan
huwelijksfotograaf Antwerpen
Huwelijksfotografie leuke
huwelijksfotograaf Antwerpen
huwelijk gent
huwelijsfotografie trouw
Bruidsfotografen Limburg
Huwelijksfotograaf humor
huwelijksfotograaf Antwerpen
betaalbare trouw bruidsfotograaf
betaalbare huwelijken fotograaf
trouwen in Limburg
bruidsfotografie mechelen
huwelijksfotograaf antwerpen
huwelijksfotografen west vlaanderen
huwelijksfotografen Antwerpen
huwelijksfotograaf limburg
huwelijksfotograaf Noord Holland
huwelijksfotografie Zeeland
huwelijksfotograaf zwijndrecht
huwelijk fotograaf Noord Holland
huwelijksfotografie huwelijksfotograaf
huwelijksfotograaf Nederland
zwart wit huwelijksfotograaf
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 59 reviews
by Steven & Inge on
Topper!

Als bruid kan ik bevestigen dat er bij het eerste contact direct een klik was! Bij de voorbereiding (schmink, make up) bracht hij ook de nodige rust gecombineerd met sfeer en gezelligheid ! Daarna werd het alleen nog maar beter, echt hele mooie foto's (naturel, humor, romantisch en niet geforceerd). Zijn site weerspiegeld wat hij doet én dat doet hij verdomd goed!David, mochten Steven en Ik ooit nog eens opnieuw trouwen, dan ben je zeker terug onze fotograaf! ;-)Wieweet tot op een jubileum-fotoshoot! Merci!

by Marieke & Sven on
Fotograaf buiten categorie

Wij waren op zoek naar een 'atypische' fotograaf die het wel eens anders durft aanpakken dan de klassieke fotoshoots. Wat betreft de huwelijksshoot slaagt David er in om de schoonheid van elke ruimte te vinden. Hij zoekt de kleinste details op om de fotoshoot weer net wat anders te maken. Bovendien stelde hij ons enorm op ons gemak en had hij veel aandacht voor ons welzijn, vooral voor de ietwat nerveuze bruid.Tijdens de samenkomst met de familie, de ceremonie en de receptie gaat hij volledig in de omgeving op en maakt David mooie, spontane foto''s. David slaagt er in om op het juiste moment de juiste emotie vast te leggen. Door de slideshow die we achteraf kregen konden we onze dag opnieuw beleven.

by Nathalie & Ritchie on

Het intieme, het rebelse, het speelse, het kunstzinnige, je weet steeds weer elk moment te verheven. Net zien wat anderen niet opmerken, steeds authentieker momenten in beeld weten te brengen, een mooi spel te creëeren tussen licht, kleur, contrast & compositie. Dankzij je geweldige persoonlijkheid & ervaring stelde je ons & onze gasten gerust zodat iedereen in een no time relaxed was en zelfs camerashuwe gasten je kwamen opzoeken. Bedankt dat je erbij was & voor het vastleggen van gekoesterde, onvergetelijke prachtige herinneringen.

by Aline en Maxime on
Sfeerbouwer en mooie-plaatjes-trekker!

Dankzij David hebben wij prachtige foto's van onze mooiste dag. Hij is altijd op de juiste plaats op het juiste moment en krijgt iedereen mee om de beste foto's te creëren. Tijdens de fotoshoot kon hij ons helemaal op ons gemak stellen (wat niet evident is voor cameraschuwe mensen zoals wij!) en daardoor waren wij ook veel meer ontspannen op het feest. Zijn aanwezigheid alleen al zorgde voor net dat ietsje meer sfeer, onze vrienden en familie namen hem direct mee op in de kring. Dankjewel David, dat je er mee een onvergetelijk feest van maakte!

by Moisan Pascale on
Vocation : photographe !

Nos photos de mariage, slide-show et album photo sont magnifiques, originaux et d'excellente qualité technique! C'est le résultat du travail passioné de David Torres qui livre vraiment un travail professionnel. Dynamique et rieur, il tient compte des demandes en y ajoutant son style. Il a aussi été très apprécié de nos invités, quelque soit leur âge ou leur culture (nous avons eu un mariage mixte France-Flandre et des invités venant de plusieurs pays étrangers. Discret aussi, il a su "disparaître" pour capturer des moments inédits, des émotions, des moments tendres, précieux, que nous avons eu le plaisir de découvrir plus tard. Très vif d'esprit, il a su s'adapter à l'environnement et notre style pour produire des photos exceptionnelles en respectant le temps imparti. Il est présent sans être envahissant, Beaucoup d'imagination enrobée d'ingéniosité avec un zeste de folie: une recette appréciée et recherchée dont il garde le secret. Dès le 1er rendez-vous, il nous a séduits grâce à son accueil, enthousiasme et clarté dans l'explication de sa "mission". Le résultat de son travail a été fidèle à ses promesses.Il a contribué à ce que "notre jour" se passe sans stress et en a retiré l'"essence". Il a même réussi à me faire rire quand j’ai réalisé, presque arrivés à la cérémonie, que nous avions oublié le bouquet de la mariée...mon bouquet ! Oups...Je soupçonne qu'il ait aussi passé une belle journée... J'entends encore nos éclats de rire! Et nous avons également passé une belle journée aussi en sa compagnie !

by Gysen Steven en Anke Vandoninck on
Hij is echt Superman en ja... Het resultaat mag er meer dan zijn! Fantastische fotograaf!

David heeft onze trouwdag op de allerbeste en 'uniekste' manier vereeuwigd. We zijn hem eeuwige dank verschuldigd voor zijn originele kijk op het ganse gebeuren. Zo zijn zijn foto's in een simpel slaveld om van te smullen. Hij speelt ook graag met het licht in de beelden. MAGNIFIEK. Overal aanwezig en toch eigenlijk ook niet... Misschien toch onzichtbaar? Steeds met de juiste drive en leuke ideeën om zo tot een SUBLIEM resultaat te komen.Per toeval kwamen we bij hem terecht maar daar hebben we zeker nog geen spijt van! Prijs versus kwaliteit meer dan ok, het resultaat mag er echt wel zijn.Bedankt David Torres! Jouw energieke, vriendelijke en soms zotte aanpak leidde tot een formidabele reeks onvergetelijke foto's! Bedankt om mee te werken aan deze mooie dag!Anke en StevenSam, Lies en Sien

by Eva & Steven on
Adembenemend

Een originele, creatieve fotograaf met een kunstzinnige blik, dat was wat we zochten in een huwelijksfotograaf. Een huwelijksdag is zo voorbij, en foto’s zijn vaak de enige tastbare herinnering nadien, die je keer op keer de mooiste dag van je leven doen herbeleven. De keuze van fotograaf was dus uiterst belangrijk voor ons. David ticks all the boxes: creatief, kunstzinnig (en een gezond tikje eigenzinnig ;-), supersympathiek maar bloedernstig op de cruciale momenten. David is vlot en sociaal en dat maakte het super aangenaam om met hem samen te werken. Tegelijkertijd heeft hij de nodige sérieux als het op zijn job aankomt, ook niet onbelangrijk! En het resultaat… adembenemend. Daar is iedereen het over eens. David is misschien een invisible superman, maar zijn foto’s mogen meer dan gezien worden. Uniek, schitterend belicht, met oog voor perfectie en toch ook spontaniteit. Elk moment dat we opnieuw willen beleven, werd vastgelegd op foto. Dank u David, voor deze prachtige, onuitwisbare herinneringen. Spijtig genoeg zijn we van zin om lang samen te blijven als koppel, anders hadden we je zonder twijfel voor een volgend trouwfeest geboekt 🙂

by Annemie en Yves on
Altijd op de juiste plek

David is altijd op de juiste plek, je zou bijna zeggen dat hij al veel trouwers gefotografeerd heeft ;-). Het hangt echter niet allemaal aan kennis en ervaring, maar ook heel veel inzicht en feeling! Met bovendien een goed draaiboek op zak, heeft hij alles gezien en vastgelegd: een lach, een traan, een onnozel danspaske... alles. Met een leuke achtergrond en spelend met lichtinval, kleuren en locatie komen tot een supercompositie... je moet het kunnen! Hij kan het! We waren er gerust in en terecht, onze trouw is professioneel vereeuwigd! Hij was discreet en professioneel wanneer nodig en een gezellige, geruststellende en aangename vriend wanneer gepast! Goed gedaan David, we zijn erg blij dat je er was, dat je mee voor een onvergetelijke dag hebt gezorgd en dat je een hele mooie reeks foto's van onze trouw maakte! Dankje!

by Joke & Cedric on
Zot, knettergek en net dat ietsje meer

Wij zijn niet het meest fotogenieke koppel waardoor we enorm tegen de huwelijkshoot opzagen. We besloten dat een traditionele fotograaf niet voor ons was weggelegd. Geforceerd glimlachen en poseren is niets voor ons..Wat doe je als normaal te normaal is en je net dat ietsje meer wilt? Dan ga je op zoek naar iemand die in niets op een traditionele fotograaf lijkt. Wanneer je 'zotte fotograaf' opzoekt via google, is de eerste link die je vindt 'David Torres' (prober het maar!). En niets is minder waar! Wat een fantastisch, zotte, knettergek en hartverwarmend persoon!De klik was er meteen! David weet je zo gerust te stellen waardoor alle stress van je schouders valt. Hij weet van wanten en is fantastisch in alles wat hij doet!.De Grote Dag was voor ons de mooiste dag van ons leven en David heeft dit niet alleen prachtig vast weten te leggen maar hij heeft eveneens bijgedragen tot een vlotte en stressloze dag waardoor wij volop hebben kunnen genieten van elkaar zoals het bij een pasgetrouwd koppel hoort.Elke traan, spontane glimlach en stiekeme kus heeft hij gezien en op een originele en creatieve manier voor eeuwig vastgelegd.David, hartelijk bedankt dat jij onze fotograaf wilde zijn! We konden er ons geen betere wensen!P.S. De schoonzus liet alvast weten dat ze jou heel graag als huwelijksfotograaf zou inhuren. Nu nog wachten tot mijn broer DE vraag stelt! 😀 Wij zien elkaar zeker en vast nog eens in de toekomst. Is het niet in op de trouw van één van mijn broers, dan wel in "ons" dorp.

by De Ryck Tawny en Wijne Paul on
Just one word is sufficient: Prachtig

Toen wij op zoek waren naar een fotograaf voor ons huwelijk hebben we niet lang moeten twijfelen welke fotograaf het zou worden: David Torres!!! Hij viel ons direct in het oog door zijn spontane en grappige foto’s. Wij zijn zelf een lolmakend koppel , dus wilden we voor de grappige toets gaan. Op onze huwelijksdag, heb ik beseft dat je niet zo losjes en spontaan van nature bent vermits de stress ,de organisatie en het weer steeds in je achterhoofd afspelen. David compenseert deze gevoelens direct door zijn spontane en professionele aanpak. We voelden ons direct op ons gemak bij hem. Op de weg naar de fotolocatie stelt hij andere mooie plaatsen voor om foto’s te trekken. Uiteindelijk zijn we ook heel gelukkig met deze foto’s, vermits ze met fotografisch inzicht prachtig uitkomen. Wanneer de gasten niet letten op de fotograaf, trekt David toffe onverwachte foto’s. Hij loopt de hele dag rond zoals een duracell konijntje voor de perfecte shot. Wij zijn dus super blij met onze foto’s en willen David nog eens bedanken voor deze prachtige blijvende herinnering aan onze trouwdag.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
MENU