Moderne huwelijks fotograaf in Gent

BRUID & BRUIDEGOM RODDELEN OVER HUN HUWELIJKSFOTOGRAAF

 

Ondertussen ben ik al 100 keer getrouwd met evenveel bruiden.
Natuurlijk willen jullie dan ook eerst wel weten wat die andere bruiden over mij
te vertellen hebben, voor jullie met mij willen trouwen.
T’is tenslotte toch niet “blind getrouwd” hé.
Veel leesplezier en welkom in mijn roddelhoekje!

Willen jullie ook kunnen roddelen over mij?
Stuur dan vlug een mailtje!

IK WIL MEE RODDELEN

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HUWELIJKSFOTOGRAAF
Average rating:  
 94 reviews
 by Moreno en Kevin
Unieke trouwreportage

Super toffe ervaring gehad met deze top fotograaf, met beperkte tijd wist hij op een zeer toffe manier de groep meteen in de juiste sfeer te brengen en was het ijs meteen gebroken. Hij heeft oog voor de mensen voor hem, luistert naar je wensen en heeft een oog voor unieke en mooie composities. We zijn meer dan aangenaam verrast! Top dag en top moment, bedankt voor de originele foto’s.

 by Nathalie & Vincent
In 1 woord FANTASTISCH

In 1 woord FANTASTISCH! Wij waren op zoek naar een trouwfotograaf die niet de standaard foto's maakt. We hebben David online gevonden via zijn leuke website. We hebben een afspraak gemaakt en het contact was meteen al fantastisch met veel humor. We hebben een afspraak gemaakt en toen we daar waren leek het net alsof we elkaar al jaren kende. Hij maakt hele duidelijke afspraken en is eerlijk en open over alles. Hij denkt actief mee over mogelijke fotolocaties en reageert altijd heel tof op berichtjes. EN toen kwam onze trouwdag... toch wel een beetje zenuwachtig voor onze grote dag.... maar David komt eraan en brengt meteen een hele leuke sfeer met zich mee. Hij heeft een talent om perfecte foto's te maken en hij heeft de gave om iedereen mooi te laten kijken op de foto. Met zijn enthousiasme en vrolijkheid heb je de perfecte fotograaf op je feest! David, bedankt dat je onze trouw zoveel specialer hebt gemaakt!

 by Nathalie en Glen
Geniaal met nen hoek af! 😂

Super! Eigenzinnige fotograaf die graag iets anders probeert.
We zijn super tevreden van onze foto’s, origineel en van topkwaliteit!
Op de koop toe nog nen topkerel vol met humor!

 by Julie & Yannick
Een aanrader!

We hadden meteen een klik met David, hij gaf ons een goed gevoel, zeker ook op de drukke dag zelf! Z'n foto's en ideeën ervoor zijn top, en dat alles met humor en energie voor de hele dag, indien gewenst!
Z'n foto's en slideshows zijn awesome; we vermoeden dat het album dat ook zal worden!
Nog op zoek naar een huwelijksfotograaf die niet ultraklassiek is, niet twijfelen, gewoon doen!

 by Delphine en Tommy
Top fotograaf !

Wij kenden David door een huwelijk waar we zelf op aanwezig waren 12jaar geleden , het was ons bijgebleven hoe een aangename gast hij was, en welke mooie resultaten hij had geleverd !
En nu we zelf in het huwelijksbootje traden , twijfelden we geen seconde en namen wij contact op met David !
En wat waren blij toen hij ons bevestigde dat hij zeker onze fotograaf wou zijn! !
We hebben ons dit nog geen seconde beklaagd , hij is een super aangenaam persoon die je op je gemak stelt op die mooie maar toch stressvolle dag!
Ook onze familie en vrienden waren super enthousiast over David !
En nog meer toen we een fotoavond hielden om onze foto’s aan hun te tonen.
Wat een resultaat !! Wij zijn super tevreden !! Elk moment legde hij vast! Super mooie foto’s ,prachtige slideshows en wow dat fotoboek 🤩
Volgend jaar zien we hem terug op het huwelijk van mijn neef. Die zullen het hun ook zeker niet beklagen , en wij kijken er naar uit om hem terug te zien
David je bent een TOPkerel!!
Bedankt om deze dag met ons te delen en alles zo mooi vast te leggen !
Niet twijfelen ! Boeken!

 by Eline & Olivier
Topfotograaf!

Via via kwamen wij bij David terecht bij de zoektocht naar onze huwelijksfotograaf. Vanaf de eerste kennismaking was er direct een klik.
Sinds gisteren hebben we onze foto’s en deze zijn prachtig!!!
David heeft onze dag zo mooi vastgelegd, bij elke foto verscheen een lach op ons gezicht.

Dus als iemand een huwelijksfotograaf zoekt moet je zeker niet twijfelen, David is je man! David, nogmaals bedankt voor al deze prachtige beelden, wij zijn je eeuwig dankbaar!

Olivier en Eline

 by Shana de grave
Onze mooiste dag !

Voor al wie opzoek is naar foto’s met een extra, is bij David aan het juiste adres! Wij kunnen niet beschrijven hoe speciaal onze foto’s wel niet zijn en kunnen de complimenten van onze vrienden en familie niet bijhouden.

Niet alleen topwerk, maar ook een toppersoon! David heeft de nodige humor en professionaliteit om je gedurende de hele dag op je gemak te voelen.

Zeer warm iemand die je met plezier heel de dag aan je zijde hebt op zo’n speciale dag !

David you rock!!

Groetjes wout en Shana

 by Danny & Kathleen
Amai !

Of er geen huwelijksfotograaf bestond die vd platgetreden paden afweek ? Jawel hoor. Na hartelijk ontvangen te zijn geweest bij David thuis wisten we het direct : dit is de man die we zoeken. Hij ziet zaken die niemand ziet , maakt zich onzichtbaar tijdens het avondfeest en geniet zichtbaar van zijn werk.
Geen enkele aanwezige heeft er nog nooit zo goed uitgezien ! Warm aanbevolen , echt wel !

 by Tijl & Linde

Onze zoektocht naar een trouwfotograaf heeft niet zo lang geduurd. Bij David voelden we vrij snel dat we aan het juiste adres zaten. Hij was (altijd) zeer hartelijk, maar vertelde ook zeer waar we ons moesten verwachten, waar het op stond. Duidelijk troef dus.
Daarnaast merkten we ook aan zijn manier van doen dat hij wel creatief kon zijn. Dat zie je trouwens ook aan zijn foto's die hij online post.
Op onze grote dag zelf bleek dat we de juiste keuze gemaakt hadden. Een leuke en originele fotolocatie vinden was voor ons geen sinecure. Wij zijn rustige mensen die graag lachen, maar zelf niet echt origineel zijn. Tijdens ons gesprek op voorhand, bleek vanuit David al een voorkeur naar het een niet zo traditionele locatie, iets waarbij hij met lijnen en licht kon spelen. Wij trouwden in Herent en kozen dan maar het M-museum in het nabijgelegen Leuven als fotolocatie (zoals gezegd: wij zijn niet zo origineel). We zijn daar uiteindelijk we geraakt, maar de mooiste en leukste foto's heeft David getrokken in de parkeergarage onder het gemeentehuis van Herent. Hij kijkt zelf m.a.w. constant rond of hij nergens een leuke setting ziet, en laat zich dus inspireren door het moment zelf. Daar waren wij meer dan gelukkig mee!
Tijdens het feest zelf was hij enerzijds zeer vlot met de gasten. Er wordt nu soms nog over gesproken (hij heeft bijvoorbeeld een techniek van fotograferen die ook wel "balzakperspectief" genoemd werd; ik laat jullie verbeelding de vrije loop). Hij heeft ons ook gemotiveerd om iets zotter voor de dag te komen op sommige groepsfoto's die hij voor ons moest trekken, wat ook toffe beelden heeft opgeleverd. Bepaalde foto's die hij die dag getrokken heeft, getuigen anderzijds van zijn onzichtbaarheid tijdens het feest zelf: prachtige portretten van gasten die duidelijk niet doorhebben dat ze gefotografeerd worden waardoor ze zeer natuurlijk op beeld werden vastgelegd.
Ook nadien liep de communicatie zeer vlot. Hij gaf duidelijk aan dat hij het zeer druk had, en dat de foto's mogelijk even op zich gingen laten wachten. Op zich geen leuke boodschap, maar we wisten wel waar we aan toe waren. En dat wachten heeft meer dan geloond. David is een topfotograaf, maar ook een topmens met veel gevoel voor humor. Niets dan lof voor zijn werkwijze, maar ook niets dan lof voor zijn werk. Bij deze nog eens hartelijk bedankt, David!

 by Karla & Roel
10/10 would choose again!

De samenwerking met David voelde eigenlijk alsof we het groot lot gewonnen hadden. Het feit dat hij zich zo kort bij de trouwdatum nog kon vrijmaken, de eerste kennismaking waarbij het eerder voelde alsof we bij een oude vriend aan tafel zaten, de plezante fotoshoot die nooit geforceerd aanvoelde, het gemak waarmee hij zich geruisloos door de massa bewoog om iedereen vast te leggen, de flexibiliteit waarmee hij zijn job deed en het prachtige eindresultaat! De foto’s zijn artistiek, elegant, vol kleur, emotie en leven en met genoeg rock ‘n roll om bij elke foto met een fantastisch gevoel over te blijven. Wij hebben onze keuze voor David geen seconde beklaagd en raden hem aan iedereen aan! Onze samenwerking is in 1 woord samen te vatten: perfect! Muchas gracias David!!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»