Trouwfilm I Daddy’s Little Angel

When cowgirl meets Chief Cook!
Toen “Cowgirl” Barbara (Babs voor de vrienden) & “Chief Cook” Steven mij vroegen om hun videograaf op hun huwelijk te zijn, sprong ik zonder twijfelen meteen mee op hun huifkar! ‘T mag allemaal wat losser en nonchalanter zijn wisten ze mij nog te vertellen. Oooo JA en we willen ook dat je dezelfde avond nog een videoclip van onze trouwdag op groot scherm toont! Zo’n “Same day edit” zoals ze dat in het vakjargon noemen, is natuurlijk niet van de poes, want tijdens de het filmen, de montage en het klaarmaken van de presentatie kunnen er wel duizend kleine technische dingen mislopen en je bent natuurlijk wel beperkt in tijd. Gelukkig verliep alles van een leien dakje en had ik zelfs nog tijd op overschot. Om 17.00 uur ben ik gestopt met filmen en om 20.00 uur was alles al ingeblikt! Toen ik echter op dat moment te horen kreeg dat Babs nog een openingsdans met haar papa ging dansen, twijfelde ik geen minuut om dit als verrassing voor hun nog mee in de monatage te steken. Toegegeven, toen steeg de druk in mijn stoomketel wel een beetje want het was ondertussen al bijna half negen en anderhalf uur later was de première al gepland! Gelukkig verliep alles verder zonder “hiccups” en was de volledige montage van 10 minuten lang, een kwartier voor tijd klaar! De montage zelf was blijkbaar een shot in de roos, want na de presentatie kwamen Babs & Steven op een wolkje naar mij toegedreven om mij persoonlijk te bedanken. En ja er werd zelfs een klein traantje weggepinkt, T’ja ik ben ook maar een mens hé! De kers op de taart voor mij persoonlijk was wel op het moment dat de papa van Babs mij kwam doodknuffelen! Zelfs toen ik ‘s avonds moe maar voldaan van alle spanning naar de auto liep, kwam hij mij achterna gelopen voor nog een laatste knuffel! Wat n’n toffe mens was dat seg! Anyway, ik kan natuurlijk blijven zeveren maar uiteindelijk willen jullie gewoon maar 1 ding en dat is de montage van Babs & Steven hun huwelijk zien. Bij deze nodig ik jullie dan ook graag uit om hier en nu hun videoclip te bekijken. Alvast veel kijkplezier! … En zoals dat bij ieder sprookjeshuwelijk gaat, kwam er een varkentje met een lange snuit en ‘t vertelseltje was uit!

Door David Torres 

Geef een reactie