bruidspaar balkon

Heaven is a place on earth

Huwelijksfotograaf van Mandy & Davy
Ook huwelijksfotografen dromen van prachtige trouwlocaties!

Gisteren 2 mei 2015 stapten Mandy & Davy in het huwelijksbootje. Deze keer was ik er echter niet bij als huwelijksfotograaf, maar als trouw-videograaf. Hun trouwlocatie, Godshuis in St. Laureins was echter zo betoverend en hemels mooi dat ik niet anders kon om Mandy & Davy op blote knietjes te smeken om ook 2 trouwfotootjes te mogen nemen. Natuurlijk zagen zij dit meteen zitten en tijdens hun korte (rook)-pauze van 10 minuutjes hebben we ‘s avonds dan deze mini-fotoshoot nog vlug kunnen houden.

Hier wil ik mij als huwelijksfotograaf nog wel eens een keertje echt helemaal komen uitleven! Dus bruidjes die hier gaan trouwen en nog geen huwelijksfotograaf hebben, ik ben jullie kandidaat ! – www.david-torres.be

Door David Torres

Geef een reactie