Huwelijksfotograaf zoekt bruid!

Hoi ik ben David, papa van 2, 1.83 meter, bruin ogen, zwart haar en ik was ooit erg slank! Voor mijn kinderen ben ik Superman en voor mijn klanten ben ik onzichtbaar. Eigenlijk ben ik dus een prettig gestoorde huwelijksfotograaf met superkrachten! Mijn hobby’s zijn; fotografie, Kunst, muziek, en zondag’s ben ik een fervent moutainbiker. Om mijn dagen te vullen ben ik nog op zoek naar een gezellige toffe bruid met een klein hoekje af, die met mij zou willen trouwen. Mag het voor jou dus ook wat meer zijn? Een beetje pikant, gewaagd met veel humor? Of gewoon anders dan gewoon? Dan ben ik misschien jou ideale huwelijksfotograaf wel!
..
Interesse? Stuur mij dan snel een mailtje met foto & omschrijving! (Alleen serieuse reacties a.u.b.)
We kunnen ook eerst vrienden worden op  Facebook of op Instagram en mocht je zelf geen interesse hebben mag je dit berichtje altijd wel share’n met je vriendinnen!


ER WAS EENS EEN BRUID …

Eigenlijk ben ik een moderne sprookjesverteller met een camera, die het echte verhaal vertelt achter jullie sprookje. Met giechelende bruidsmeisjes, de prins in zijn witte Porsche, de oma met haar krulspelden, de dansende opa en natuurlijk de heks 🙂 lol. Kortom ik breng het “Pure verhaal” van jullie trouwdag in pocketboek formaat. Huwelijksfotografie uit het leven gegrepen met een lach en een traan, spontaan en ongedwongen! Willen jullie meer weten? … Bekijk dan vlug het onderstaande filmpje of stuur mij vrijblijvend een mailtje. Hier vinden jullie mij trouwens ook Facebook & Instagram, delen mag en like’n ook 😉

Huwelijksfotograaf I David Torres
Verbindingstraat 103 – 2070 Burcht
Mobiel: +32 (0)475/923.657
Mail: David.Torres@telenet.be