huwelijksfotograaf antwerpen

Huwelijksfotograaf in de Klinge

Aphrodite woont in de Klinge!
Toen ik de hun namen voor het eerst hoorde “Rilana & Hosea” moest ik meteen denken aan één of ander sage uit de Grieke mythologie, met dondergoden en liefdesgodinnen. Wanneer ik Rilana ook nog eens in haar bruidsjurk zag wist ik het zeker; “Aphrodite de Griekse Godin van de liefde, woont in de Klinge en hare Griekse God noemt Hosea!”, als daar maar geen kleine Cupidootjes van komen! 🙂 Nee echt waar wat een super lief koppel en wat mij betreft vormen ze samen “The Perfect Match”! Dat er die dag niets is misgelopen en we ook nog eens konden genieten van het mooie weer, had echter niets met de goden Apollo of Zeus te maken, nee hoor daar zat Stefanie Van Stappen van Moments & More voor iets tussen! Stefanie vriendin van het bruidspaar en startend wedding planner zorgde er voor dat alles volgens het plan verliep en zelfs Poseidon kon haar niet tegenhouden, want alles verliep verder vlekkeloos die dag. Ik ben natuurlijk ook geen orakel, maar als je het mij vraagt gaat de Sage van Rilana & Hosea nog heel lang duren waarbij Eros de God van de liefde de hoofdrol in zal spelen! Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn! Door David Torres