Trouwfilm I Sofie & Ben 11/08/18

Good Vibrations!
Toen Sofie & Ben mij voor het eerst via hun weddingplanner contacteerden had ik er meteen een goed gevoel bij, “Een schot in de roos” zoals ze dat zeggen. Sofie een super toffe sociale griet met een lange selfie-stick en Ben een geweldig grappige kerel met typisch Britse humor en een zeer hoog aaibaarheidsgehalte! Zet daar nu net nog een videograaf (met een klein hoekje af) bij en “You’ve got a winning team”! Nee serieus wat een onvoorstelbaar tof koppel en toen ik hun intrede-lied “Good Vibrations” van de Beach Boys hoorde kon ik mij echt niet langer inhouden en danste ik zelfs stiekem enkele vreugdepasjes met hen mee. Sofie & Ben, BEDANKT dat ik jullie videograaf mocht zijn en om jullie al een heel klein beetje warm te stoken heb ik deze weddingtrailer alvast voor jullie gemaakt. Veel kijkplezier! …

Door David Torres 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HUWELIJKSFOTOGRAAF
Average rating:  
 0 reviews