Trouwen in Noord-Brabant

Bruidsfotograaf in Utrecht I Michelle & Jesse

Wat als een Belgische bruidsfotograaf het Nederlands volkslied zingt!


Hahaha gelukkig heb ik niet moeten zingen maar de uitmatch België – Nederland was wel een toppertje van formaat, een bruidsreportage om nooit te vergeten!
Zo zot als een deur zijn onze noorderburen en ik die dacht dat er bij mij een hoekje af was! Nee serieus, echt geweldig die Hollanders! Braziliaanse danseressen, een bruid om te stelen, een Italiaanse droomauto, een Hipster bruidegom, een kasteel, een ijscrèmekar, barbecue aan’t spit, een kasteel, …enz, echt alles er op en er aan. Kortom een natte droom voor iedere bruidsfotograaf!
Michelle & Jesse dikke merci dat ik jullie fotograaf mocht zijn, ik heb er zelf keihard van genoten! Ik kan al niet wachten op mijn volgende bruidsreportage in Nederland. Aan alle toekomstige bruiden van Nederland hier hebben jullie mijn nummer +32 (0)475/923.657

En nog een persoonlijk slotwoordje aan de vader van de bruid:
“Terry 2 vingers hé, … “I’ve got you man, BIG TIME!” 🙂

Grandpa’s little Angel