Huwelijksfotograaf Verbeke Foundation

Huwelijksfotograaf Verbeke Foundation – Thais & Pascal

Bruidegom met “TOP GEAR”!

Zo heel af en toe kom je een trouwkoppeltje tegen waarvan je reeds vanaf het kennismakend gesprekje gewoon weet dat ze voor elkaar gemaakt zijn. Thais & Pascal is zo’n koppeltje waarvan het dekseltje op het potje past, een “Perfect Match” dus! Zalig om te zien hoe ze samen met hun kinderen het geluk hebben gevonden, een droom voor iedere huwelijksfotograaf die op zoek gaat naar die echte tedere momenten en als het bruidspaar dan ook nog eens voor een feestzaal als Verbeke Foundation kiest, dan kan zijn dag al helemaal niet meer stuk!

Dat een huwelijksfotograaf soms ook wel eens stiekem een heel klein beetje jaloers kan zijn, is ook op het trouwfeest van Thais & Pascal gebleken. Tja maar wat wil je nu, als de bruidegom beter fotomateriaal (TOP GEAR) heeft dan zijn fotograaf! Hahaha jullie kunnen al wel raden zekers dat het meteen klikte tussen de bruidegom en zijn fotograaf! 🙂 lol

Thais & Pascal, super bedankt dat ik erbij mocht zijn, en nogmaals sorry dat ik jullie geduld zo op de proef heb gesteld, maar ik hoop dat deze teaser dat toch een beetje goed heeft gemaakt! Veel succes met jullie huwelijk.

David jullie huwelijksfotograaf Verbeke Foundation!