trouwfotograaf MAS Antwerpen

Trouwfilm Severine & Koen I 05/09/2020

F#ck Corona 🙂
Wat een dag, wat een koppel,… wat een trouwfeest!
Ze hadden hun trouwfeest al een keertje opgeschoven, maar toen Severine mij ergens begin augustus opbelde vertelde ze mij met zoveel woorden
“David hou u klaar want Corona of niet ons trouwfeest in september gaat gewoon door, F#ck Corona dus!” en zo geschiedde het!
Voor Koen en Severine was het belangrijk dat ze hun speciale dag toch konden delen met zoveel mogelijk vrienden, want door de strenge Corona maatregelen mochten slechts enkele van hun vrienden en familieleden de plechtigheid bijwonen. Daarnaast hadden ze ook graag enkele mooie foto’s van hun beiden gehad om uitvergroot in hun living te kunnen hangen.
Zo gezegd zo gedaan, en zo ontstond meteen ook mijn nieuw Corona proof “Combo pakketje”, de ultieme combinatie van een fotoreportage met een videofilm, t’ja zelfs huwelijksfotografen moeten zich in deze bizarre Corona tijden toch ook een beetje heruitvinden zeg ik dan.
Anyway, Severine & Koen nog eens bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn, of moet ik videograaf zeggen 🙂
Ik wens jullie nog heel veel succes met jullie huwelijk

Groetjes David


Door David Torres