Huwelijksfotografen in Genk

Huwelijksfotograaf Karen en Rob I Trouwen in Limburg

Trouwen in Limburg I Huwelijksfotograaf David Torres

Om ter eerste een rode BH bemachtigen!

‘T is alweer een tijdje geleden dat Karen en Rob getrouwd zijn als ik dit blogje schrijf, maar het lijkt wel gisteren. Zo fris is mijn herinnering aan hun trouwdag! Er waren talloze unieke momenten op hun speciale dag, maar wat het meeste indruk op mij heeft nagelaten, was het moment dat de opa bij de aankomst aan het gemeentehuis even onwel werd.  Dat was voor iedereen even schrikken. Gelukkig was de opa tegen het avondfeest weer helemaal de oude en stond hij zelfs bijna mee met de bruid op de dansvloer de beentjes los te shake’n!

Een wat meer hilarisch momentje later die dag op het avondfeest, was toen de mannen om ter eerste een rode BH bij de vrouwen moesten gaan veroveren. Lachen gieren en brullen was dat, ik kan het jullie verzekeren! Voor de fotoshoot trokken we met z’n viertjes naar de C-Mine in Genk (Limburg). Wat een toplocatie om enkele trouwfoto’s te nemen. Dat we die dag echter niet alleen met dat idee zouden zitten om net daar foto’s te nemen, werd ons bij aankomst al snel pijnlijk duidelijk! Een klein legertje aan amateurfotografen was al verwoed om de beste plekjes aan het vechten, om zo toch maar het mooiste communie kiekje van dochterlief te kunnen nemen. Gelukkig hadden wij een heel andere kijk op de zaak en gingen wij voor iets helemaal anders.

Alles bij elkaar was het echt een TOP dagje, met een lach en een traan, boordevol emotie zoals een trouwdag hoort te zijn. Karen & Rob nogmaals n’n dikke merci dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn, ik heb er zelf echt van genoten!  Door David Torres

 

Geef een reactie