Huwelijksfotograaf David Torres

Videograaf Huwelijk / Trouwfilm Lenny & Michiel

Videograaf Trouwfilm van Lenny & Michiel

Het was weeral een tijdje geleden dat ik als huwelijksfotograaf / cameraman nog eens een echt gezellig Hollands trouwfeest mocht fotograferen/filmen. Daarnaast hadden L&M mij ook als huwelijksvideograaf gevraagd, dus al mijn fotografische & videografische zintuigen stonden op scherp!

Typisch aan een Hollandse bruiloft zijn natuurlijk de Nederlanders…hahaha! …Ik bedoel dus de Nederlandse gezelligheid! Op een Nederlands trouwfeest gaat het er altijd zo los en zo gemoedelijk aan toe. In BelgiĆ« heb je vaak een zekere gereserveerdheid t.a.v. de huwelijksfotograaf, maar in Nederland gaat het er heel anders aan toe. Daar is de trouwfotograaf gewoon een deel van de familie en wordt hij helemaal mee opgenomen in de bruiloft door de vrienden & familie. Dat merk je dan ook dikwijls aan de trouwfoto’s. Die zijn dikwijls nog spontaner en nog non-chalanter dan gewoonlijk.

Lenny & Michiel nogmaals bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn en maak maar goed veel reclame voor mij in Nederland zodat ik nog veel gezellige Hollandse trouwfeesten mag meemaken!

Door David Torres

 

Geef een reactie