Videograaf huwelijk

Onzichtbare videograaf & huwelijksfotograaf met bovennatuurlijke Trouwfilms!

Zijn jullie nog op zoek naar een moderne videograaf om een spectaculaire trouwfilm van jullie huwelijk te maken? Mag jullie huwelijksreportage ook wat meer zijn, iets specialer, in FULL HD met videoclipachtige cinema beelden? Dan zijn mijn huwelijksreportages beslist ook iets voor jullie! Bekijk snel de onderstaande trouwfilms / wedding-trailers en laat jullie overtuigen. – Informeer alvast even of ik nog wel beschikbaar ben!   huwelijksfotograaf Antwerpen

Videograaf huwelijk David Torres

[recent_posts category=”54″ count=”4″ show_readmore_button=”0″ show_post_metadata=”0″ char_count=”” sc_id=”sc26998878979″]

Monderne trouw videograaf   I artistieke huwelijksreportages I Cinema-achtige Trouwfilms!

Het maken van een huwelijksreportage begint uiteraard bij het filmen. Iedere videograaf of cameraman heeft zoals een professionele huwelijksfotograaf zijn eigen stijl of vingerafdruk die hij achterlaat. Als professioneel huwelijksvideograaf ga ik voornamelijk op zoek naar verrassende perspectieven, uitdagende invalshoeken en de cinematografische look! Ik beschouw mezelf dan ook graag als een artistiek trouw videograaf die schildert met de digitale pixels van licht & contrast. Ik probeer dan ook steeds onze huwelijksreportages een artistieke ondertoon te geven.

Wat de meeste mensen vergeten is dat het filmen an-zich slechts een (klein) onderdeel vormt v/d volledig afgewerkte huwelijksreportage.  Het echte werk moet nog komen, namelijk de videomontage zelf.  Tegenwoordig heeft iedereen wel een digitale video-camera en denkt hij/zij wel dat hij Spielberg of Francis Ford Coppola is. Maar het verschil wordt voornamelijk gemaakt bij de montage van de trouwfilm zelf. Ook al hou je als cameraman tijdens het filmen rekening met welke beelden (video-shots) je nodig hebt voor de montage van je trouwfilm, de echte look en feel van de huwelijksreportage wordt voornamelijk bij de afwerking van de videomontage gecreëerd en het is net daar waar de meeste “Spielberg’n” onder ons tekortkomen. Het monteren van een trouwfilm is dan ook een kunst op zich waar veel gevoel, emotie, know-how en fingerspitzengefühl bij komt kijken. Ervaring is hier het sleutelwoord tot succes.

Bij een huwelijksreportage komt dus heel wat kijken, het gaat veel verder dan alleen maar wat schieten van bewegende beelden. Als professioneel huwelijksvideograaf probeer ik dan ook steeds de lat wat hoger te leggen, en steeds opnieuw op zoek te gaan naar dat net iets meer of dat juist iets anders gevoel. Eigenlijk is het gewoon een passie, een verslaving aan beeld en geluid en heb ik elke dag een nieuwe “Shot” nodig!

Meer huwelijksreportages vinden jullie hier.
Of zoeken jullie misschien nog een huwelijksfotograaf
Door David Torres

 

Huwelijksfotograaf David Torres I member of Fearless Photographers

 

 

Geef een reactie