Fotograaf David Torres

Videograaf Huwelijk / Trouwfilm I Evy & Kristof

Videograaf Trouwfilm van Evy & Kristof
Ook Evy & Kristof hadden mij gevraagd of ik hun huwelijksfotograaf & cameraman wou zijn en/of ik ook voor hen de trouwfilm kon filmen. Uiteraard ben ik altijd heel gecharmeerd als het trouwkoppel mij als huwelijksfotograaf het vertrouwen geeft om zowel te filmen als te fotograferen op hun huwelijk.

De uitdaging bij COMBO reportages (fotoreportage + videomontage) is natuurlijk wel wat groter dan bij de enkelvoudige fotoreportage. Bij combo huwelijksreportage mag je namelijk niet alleen als huwelijksfotograaf denken, maar moet je ook door de ogen v/e cameraman weten te kijken. Gelukkig heb ik door de jaren heen hiervoor een 6de zintuig ontwikkeld en heb ik geleerd hoe ik fotoreportages v/e huwelijk feilloos kan laten overvloeien in de bewegende pixels v/e trouwvideo. Of dit ook gelukt is bij de trouwvideo van “E&K”, laat ik natuurlijk aan U over.

Bekeken vanuit het perspectief als huwlijksfotograaf en cameraman, was het huwelijk van E&K voor mij alvast een TOPPER. Zelden heb ik zo’n warme en aangename familie ontmoet, die mij met open armen heeft ontvangen. Daarnaast blijft het als huwelijksfotograaf altijd een droom om de huwelijksreportage te mogen maken op een locatie als “Salons hof ten Damme” te Kallo.

Evy & Kristof, voor mij was het een TOPDAG, hopelijk is deze huwelijksreportage ook voor jullie geslaagd! Ik kijk alvast uit naar de reactie!
Groetjes en nog heel veel succes met jullie huwelijk!

Door David Torres

 

 

Geef een reactie