Huwelijksfotograaf David Torres

Videograaf Huwelijk / Trouwfilm Nathalie & Christophe

Videograaf Trouwfilm van Nathalie & Christophe

Ik heb Nathalie & Christophe leren kennen via Kiki & Philippe een bevriend koppel van hun voorwie ik vorig jaar nog de huwelijksreportage heb mogen maken. Het zien v/d weddingtrailer van Kiki & Philippe volstond voor Nathalie & Christophe dan ook, om mij aan boord van hun huwelijksbootje te nemen.

Het was dan ook meteen duidelijk, het trouwfeest van Nathalie & Christophe ging een echt sprookjes huwelijk worden, met een zeer groot “Kate Middleton & Prince William” gehalte, vol romantiek, liefde en hoffelijkheid. De ridder op het witte paard was een jager in een Porsche geworden en Prinses Nathalie leek wel een zusje van assepoester of sneeuwwitje. Kortom een droomhuwelijk regelrecht uit het sprookje van 1001 nachten!

De trailer van Nathalie & Christophe moest dan ook iets “EPIC’s” krijgen. Iets avontuurlijks, een kruising tussen King Arthur & The Pirates of the Caribbean maar dan wel zonder het Hollywood budget 🙂 LOL

Prinses Nathalie & Ridder Christophe, ik wens jullie het allerbeste met jullie huwelijk en hopelijk kunnen jullie na het zien van deze weddingtrailer niet meer wachten om de “THE MOVIE” te bekijken.
Groetjes

Door David Torres

Geef een reactie