Fotograaf David Torres

Videograaf Huwelijk / Trouwfilm Ine & Rogier

Videograaf Trouwfilm Ine & Rogier
Het trouwfeest van Ine & Rogier was er weer eentje om in te kaderen!
Wat een tof en gezellig feest is me dat geworden seg!
En ook de feestzaal die ze hadden gekozen Seven Eventspace in Eeklo,
die ze notabene ook zelf hadden aangekleed mocht echt wel gezien worden!

I&R hadden als thema “Chocolade” gekozen om te smullen was dat!
De volledige inrichting was tot in het kleinste detail verzorgd en overal zag je het thema wel ergens terug komen. Zo was hun uitnodiging gemaakt in de vorm van een reep chocolade “To be One” en stond er aan de inkom een reuze grote chocolade verpakking op ons te wachten! Zelfs De tafelverdeling was ingedeeld volgens diverse soorten chocolade snoepjes!
Wat een lekker “TOPPERTJE”!

Ik zou natuurlijk nog enkele uurtjes verder kunnen vertellen wat ik die dag nog allemaal beleefd had, maar daar heb ik helaas geen tijd meer voor.

Toch wil ik het nog even heel kort hebben over Ine & Rogier hun openingsdans!
WAT WAS DAT!,… het dak is er af gegaan!!!
Het begon allemaal rustig en vrij onschuldig met een gewone slow,… tot dat de papa’s, de mama’s, de getuigen en het trouwkoppel zelf, een heuse “Dans battle” met elkaar begonnen uit te vechten! Ik wist niet wat mij overkwam en was aan de vloer genageld! De choreografie kon regelrecht uit een aflevering van “So you think you can Dance” komen. Het kon ook niet anders met zo’n choreografe als Ine in “Da House”!

Anyway, als huwelijksfotograaf heb ik echt mee kunnen snoepen van hun smakelijk huwelijksfeest!
Nogmaals bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn!

Door David Torres

 

 

Geef een reactie