Huwelijksfotograaf in Lubbeek I Vlaams Brabant Silke & Jelle

THE WEDDINGSTORY

Ik moet het toegeven, in heel mijn carrière als huwelijksfotograaf ben ik nog nooit zo een “toegewijde” bruidegom tegen gekomen als onze Jelle!
Zelfs zijn onderbroek moest er aan geloven. “HILARISCH”!,… ik ging plat op mijne buik toen ik dit zag! Eerst aarzelde hij nog heel even, maar na wat aanmoediging van enkele te gekke bruidsmeisjes en zijne “Best men”, zakte de kostuumbroek al gauw over z’n knieën en verscheen de tekst “Just Married” lang uitgeschreven over heel de lengte van zijn bips! Nodeloos te zeggen zeker, dat iedereen er in bleef van’t lachen! Ik begreep toen ook meteen waarom hij voor de fotoshoot o.a. voor de Vlooybergtoren (in Lubbeek) van de “Callboys” had gekozen. … hahaha 🙂

Echt waar, wat een toffe dag! De sfeer zat er dan ook al vanaf de eerste minuut in. Wat een zotte families! Iedereen goedlachs en allemaal om ter vriendelijkst. Ik werd als huwelijksfotograaf zo warm onthaald dat het net leek alsof ik een deel van de familie was. Ik vergat zelfs bij momenten dat ik eigenlijk aan het werk was, zalig is toch? Nee alles zat echt mee! Het weer deed zijn best, de planning liep vlot en de fotoshoot ging lekker, kortom een perfecte dag met een perfect koppeltje! Silke & Jelle, nogmaals bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn en hierbij geef ik jullie alvast een sneakpreview van jullie huwelijksreportage.

Groetjes David
Jullie huwelijksfotograaf