huwelijksfotograaf trouwfilm

Trouwfilm I Magaly & Jeroen 16/01/19

Allez allez roulez! …

Onze eerste trouwfilm van het nieuwe jaar was er meteen al eentje van formaat, vol ambiance met echte toffe mensen, recht uit het leven gegrepen! Een zalig zotte bende die kermiskramers, echt waar je had dat moeten zien! Het feest was nog niet goed begonnen of de dansvloer stond al vol! Het leek wel op een echte kermisattractie … “allez, allez Roulez”! Het duurde dan ook niet lang of ik stond mee midden op de dansvloer,… om te filmen natuurlijk, al moet ik wel bekennen dat ik de grootste moeite had om mijn benen in bedwang te houden, want die wilden maar steeds mee gaan dansen! Magaly & Jeroen, nogmaals bedankt voor het warme onthaal die ik in jullie familie heb gekregen, dit feestje zal ik niet snel vergeten! Alvast veel kijkplezier met de sneakpreview die ik voor jullie heb gemaakt!
Door David Torres

Geef een reactie